|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
imam korga i5s moze li mi neko nesto reci o ovoj klavijaturi
Promijenjeno od zikoni (23.05.2008 u 23:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
M1R je Modul od legendarnog Korga M1...M3r ja mislim da je još nadrgradnja M1R...
Boje na njemu je jako zeznuto štelati (još na M1 je bilo) a najbolja ti je opcija da kupiš sebi 2MB PCM karticu,odeš do kolege koji poseduje Korg M1,T3,O1/W i prekopiraš sebi na karticu komplet boje i staviš u modul...Ili ako imaš vremena i živaca da sebi sam šteluješ boje...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
to je sve ok mogu i preko kompjutera znas li nekog ko ima ove boje u komp.usput kazi gde ima da se kupe te kartici i otprilike posto su
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
to je sve ok mogu i preko kompjutera znas li nekog ko ima ove boje u komp.usput kazi gde ima da se kupe te kartici i otprilike posto su
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Za kartice...Nema ih...Ja sam jedva dobio za svoga M1 a tada me izašla za ta vremena oko 150DEM...A dan danas jedino ako ih na E-bay nađeš...Inače su jako rjetke isto ko ROM Cartridge za DX11...POzdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, m3r, pomoc |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|