|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Primijetio sam da sam oslabio na harmonici jer sam vise vjezbao na klavijaturi bas+solo, jedna vaspitna za mene iza uha i vracanje pravoj vjezbi
![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Odlicno, rekoh ti na fejsu. Tebi treba bolja harmonika, to je cinjenica, ali nije stvar sad u tome, nego o ovome sto si odsvirao.
Obrati paznju na zavrsetke trilera, na pojedinim mestima su "zbrzani", treba da ih odsviras odsecno i jasno. I ja sam imao problem sa tim, nisam ih izdrzavao do kraja, pa je zvucalo kao da pocetak reci kazes kako treba, a na kraju smuljas. Fali ti i mala regulacija dinamike mehom kod trilera da bi dobio onaj mini decrescendo i crescendo da bi zvucalo "meraklijski", ovde je sve ravno i zvuci mi kao da je na klavijaturi odsvirano ![]() ![]()
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (15.11.2013 u 16:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Takav sam savjet i trazio! Kao sto sam ti i rekao kako sve bolje cujem opcenito, tako sve bolje cujem da mi nesto fali u svirci, a najbolji si za takve savjete
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|