|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Ako neko ima takvu informaciju molim da mi javi, dakle G505 ( G500 ) jer bih ga odmah vratio nazad....... HVALA
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Ako mogu malo bolje naci sliku postavicu. Nije mi tu laptop , kod prijatelja na ubacivanju OS-a.... To su sitne tackice koje oblikuju power znak. Kao da mi se učinilo negde na netu da to svetli.....
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pronasao sam jednu sliku na kojoj se vidi da taj znak za Power zaista ima LED ispod, sto ce reci da taj kod tebe ne radi. Ako budes mijenjao, uzimaj obavezno neki drugi model jer taj Lenovo je na bazi AMD A4-5000 procesora koji ima 2MB Cachea i koji je zestoko smece sto se performanse tice. Nemoj da bacas novac bas po svaku cijenu. Svaki Intel, pa i najmanji, ima bar dva puta bolju performansu od tog A4-5000. Uzmi Lenovo G580 koji je po istoj cijeni ali je na bazi Intel i3-2328M procesora koji je daleko, daleko iznad tog AMD-a.
Promijenjeno od tranzit (14.11.2013 u 00:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|