|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Branoy,svaka čast,ali,pitao te je nešto hammers,a isto pitanje imam i ja.Što se tiče BK 9,pouzdano znam da ga ima u BL.Moj prijatelj ga ima u radnji(lično sam ga testirao kod njega u radnji),samo ne znam preko koga si naručivao?!Pozdrav!
Dodato: Ipak,da imam taj novac prije bih uzeo Korg PA 3 X pro.Izgleda puno ozbiljnije od BK 9,ROM mu zvuči jako dobro,ali ima i 256 MB(512 MB)RAM-a.Kod Rolanda je ROM standardno kvalitetan,ali nema RAM.Odluka je Tvoja,a ja sam već rekao svoje mišljenje.Pozdrav! Promijenjeno od makso68 (21.11.2013 u 21:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | branoy (21.11.2013) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
https://soundcloud.com/branoy-works/...-si-pored-mene
ovo slucajno bio kod mene pevac ovde lokalni nas, pa malo se zezali, i ja upalim DAW cubase 5, pa g1000 mono jedan kanal , i mikrofon kablo shure njeg u jedan, i nadzidzam sa EQ i HAll impulsi Dodato:
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (23.11.2013 u 08:52 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|