|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Imam problem sa instaliranjem drajvera za zvučnu karticu, kod verzije 8.1. Probao sam da skinem sa više sajtova, najpre sa Realtekovog sajta i kada pustim instalaciju kod prvog klika na next mi se pojavi poruka ,,No Driver was supposed in this driver package''. A kod svih ranijih sistema nisam imao problema sa drajverima za zvučnu. Kada uđem u System Information, za Sound mi piše High definition audio device. Takođe imam problem i sa konekcijom miša, uopšte ne prepoznaje miš sa onim običnim ulazom, samo USB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto se tice Windows 8.1, ako ste osmicu instalirali po "balkanski" nemojte da vas zmija ujede pa da ga updateate iz Windows storea, ako ima negdje instalacija za to ne znam. Prvo sto ce vas odlogirat jer je kao ilegalna kopija i ugasice vam explorer. Onda se morate bakcat u konzoli radit scan i preko konzole brisat fajlove iz Windows Activation Technologiesa koji nije vidljiv iz obicnog filea managera.
Onda su mi se driveri pojebali za grafiku za koju kao da nisam dovoljno imao muke i na sedmici i na osmici, posto je na mom Dellu Inspironu switchable grafika odnosno Intel HD 4000 i diskretna AMD Radeon HD 7500 i jedva sam to rijesio preko Windows Updatea. Tako da moj savjet, ne dirajte nista...
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Skineš si slimdrivers i neka on radi šta ima. Uglavnom nađe riješenje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() @Smuchac Hvala, pokušaću tako pa javljam. Dodato: Nije našao ništa preko Slimdrivers, sad pokušavam ručno da nađem preko HWiNFO. Promijenjeno od ЂолеПФК (04.11.2013 u 17:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Time tek neces nista da nadjes. Ne znam koji je kompjuter, koja maticna, koji procesor, da li je Win 8 bio legalan ili ne... itd...itd... od svega toga zavisi da li ce se rijesiti tvoji problemi. Generalno, mani se tih "svemogucih" programa kao sto su na primjer, Slimdrivers, HWiNFO... i slicnih. Gubis samo vrijeme i nerve. To jednostavno ne ide i ne moze. Predpostavljam da ti je Win 8 bio narodna verzija i to Boga pitaj koja i kakva, a onda i na koji nacin si obavio Upgrade na Win 8.1. Kada je sve legalno i normalno odradjeno, bez obzira na hardware, sve ce biti uredu i sve ce funkcionisati iz prve. Na kraju ce ti ostati samo da uklonis predhodnu instalaciju, odnosno Folder pod nazivom Windows.old i proces zavrsen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|