|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
Ma nije frka oko Start, ne instaliram 8.1 zbog start button. Daleko od toga da cu blokirati i Metro window jer ga koristim, sto zbog Mail, sto zbog testiranje aplikacija itd....
Vise me zanimalo ovo sto sam procitao kod ProTools da ne podrzava, pa bojim se da ne naletim na situaciju da mi ne radi neki Sample converter ili PAL file viewer ili slicni muzicki program koji koristim pa da mi oteza zivot. Al valjda sve sto radi na Windows 8 radi i na 8.1 .... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Sve sto radi na Win 8, radice i na Win 8.1, to budi bez brige. Uz malo iskustva i poznavanja nekoliko "trikova" i sve sto je radilo na Win 7, radice i na Win 8 i 8.1 jer je kernel (jezgro) sistema potpuno isti.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
Onda gospoda iz ProTools izgleda dizu frku bezveze sa opomenu sa crvenim slovama.
Uvericu se kad stigne 8.1
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Mlate gluposti kao i obicno, valjda razocarani cinjenicom da Apple vec duze vrijeme, a i buduci trend je takav, ne izbacuje na trziste velike i mocne masine i koncentrise se polako ali sigurno, iskljucivo na konzumerske proizvode u vidu telefona, Padova, Panela i slicno... MAC OS je totalno izgubio primat u audio upotrebi, koji je s pravom imao do prije desetak godina, a sve zahvaljujuci bas tom nedostatku mocnijih sistema, koje vise ne pravi. Za MAC u audio bransi sve vise vazi, bilo pa proslo. ProTools na Windowsu je slabasan DAW koji nema mnogo da kaze i pruzi, pa je prilicno neinteresantan za to okruzenje. Windows 8.1 je samo jedna verzija Win 8, koja donosi sitne i u sustini nebitne promjene, koje uopste ne uticu na stabilnost i performansu samog sistema. Uostalom, totalno se moze izbjeci prelazak na Win 8.1 instalacijom Classic Shella. Rezultat je isti.
Promijenjeno od tranzit (26.10.2013 u 04:43 sati) |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|