|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
AUuuuuu ... prvi sint koji sam imao prilike kupiti i svirati je bio CASIO VL-1
![]() Inace je islo ovako: Weltmeister (crvena) 80 basova => ELKA Panther 2150 => Korg Poly800 => Yamaha DX7 => Roland XP10 => Korg M1 => Korg T3 => Korg Triton Extreme
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Harmonika Weltmeister,crvena,32Basa,3 registra...Posle Hohner Student 80 Basova,Prvi sinth Fujiha F2000>Roland D10>Korg M1>Korg T3>Korg X5D>Yamaha DX21>Yamaha DX11>Yamaha V50>Roland G800>Roland G1000>Harmonika Weltmeister Suppita>Korg PA50>Korg PA80,Casio CZ230S>Korg Triton Classic,Korg PA1X...Možda sam i koju preskočio al et...Ipak sviram od 1993 godine...Inače po dužem vremenu jedna jako pametna tema...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Yamaha PSR - 47 imam je jos dan danas potpuno ispravna
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Napisi nam i dalje sta si imao hronoloskim redom ako mozes da se setis,ovo je super tema!
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]() ![]() ![]() i ja sam otprilike poceo tako ..sa malom harmonikom 85` wm stela ,Casio HT 3000(polovan i radilo je samo par meseci!!) ,dx7 IIfd 87`(nov i placen ovde u nemackoj brdo maraka mislim negde oko 4000,a dobio sam je na poklon od oca . . ostalo sam sam ), roland D70, xp 80, e500, k4r,korgt2,jv 1000,g800 (kratko) g1000,pa80 ,TR, i sada pa1x pro elite i za koji dan triton classic....... sigurno sam nesto propustio . .. . jesam juno6 i nisam siguran mislim da je roland jx3p ili slicno . ..davno je bilo . .. i sada mi je ostala samo yamaha dx7 II fd (dole kod kuce ) a ostalo . .. sve prodao ,menjao . .i tako . .. e i t3 ex..... .. i neki modul od rolanda . .. drago mi je sto vam se tema dopala . .. he ![]() zboravio sam i4s i i30 ha ha Promijenjeno od sladykorg (05.02.2008 u 20:56 sati) Razlog: greska |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
E'o posto sam ja jedan od najmladjih ovde na forumu, nabrojacu ono sta je imao moj cale, tj ono sta je imao od kada sam se rodio...Aranzeri: Korg iS50, Yamaha PSR1000 (nedelju dana
![]() Solo: Yamaha YS-100 (voleo sam je, ali je prodata ![]() Na kraju je samo ostalo Korg Pa800 i CME UF5 (Midi klavijatura), koje je "prepisao" na mene...Kako on kaze, sve ove klavijature su "moje" ali ih on koristi kad mu zatrebaju ![]() poZz I jos 'armonike: Dallape Supermaestro (rucni rad), Guerrini Superior 4 (original), Weltmeister Cantus (Supita) 5 i na kraju Ballone Burini Professionall (original Italiano ![]()
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (05.02.2008 u 19:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
YAMAHA PSR340 YAMAHA PSR640 ili tako nekako YAMAHA PSR A1000 YAMAHA DX11 YAMAHA DX7 TRITON LE KORG PA800 sad mi ostale psrA1000,pa800 i le.... trazim jes neku dx7 opet pa da pitam jeli tvija na prodaju??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |