|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
A ja?
Ja nek se patim bez tutoriala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja se obradovao da ce biti tutorial
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da ne otvaram novu temu... Zanima me nacin rutiranja kanala iz Studio One u Studio Live 16.0.2. i obratno. Citao sam po netu i jednostavno odlutao a i ruku na srce , engleski mi nije jaca strana. Pise da sa svojim 16.0.2. preko firewire imam 32 IN, 11 OUT + midi IN/OUT. Hajde neka je tako kao sto pise. Pokusao sam da odradim taj routing ali u svakom mom pokusaju sam dobio "loop" signala i naravno distorziju i izoblicenje. Ne znam da li je isti nacin rutiranja na VSL kao i na SL mixerima. Evo upravo vidim i na fejsu u Presonus S1 grupi da je lik odradio rutiranje signala izmedju S1 i SL 16.0.2. te procesirane trake vratio nazad u DAW samo sto je bio malo skrt na rijecima pa nije objasnio postavku unutar DAW-a i u UC-u. Malo sam zamnrsio ovaj post
![]() ![]() Promijenjeno od DinO74 (02.02.2014 u 22:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.11.2019
Godina: 46
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova