Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 04.02.2008, 17:54   #11
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Korgovac-800 Pokaži Post
Ja mislim da se previse zamarate.
Ljudi u parlamentu i na TV javno ne znaju da se ponasaju a ne ovde...to je to..svaki sa svoje supline u mozga.
Mi smo balkanci najpametan narod u svet,dok svoje ne isteramo ima da gori nebo,dzaba i banova dzaba sve.
Ja mogu da se kladim da pametnije jos nisam cuo!
BasariStudios je offline  
Star 04.02.2008, 17:55   #12
cvelepa50
Banovan!

cvelepa50's Avatar

Registrovan/a dana: 25.02.2007
Mjesto: Austrija (Hallein)
Downloads: 457
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korg pa800
cvelepa50 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
cvelepa50 pošalji poruku preko MSN messengera cvelepa50 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

heheheheh jelde nedime i ja isto
cvelepa50 je offline  
Star 04.02.2008, 19:46   #13
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja još uvijek ne smijem da se "ponašam",
nisam pročitao taj famozni pravilnik...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline  
Star 04.02.2008, 21:02   #14
vlaxxy
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 02.05.2007
Godina: 48
Downloads: 684
Uploads: 8
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
vlaxxy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
vlaxxy pošalji poruku preko MSN messengera vlaxxy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Burli,ti si stara lija,svi pavilnici na svim forumuma ovog tipa su isti....

Zato...osini ga mamuzama...
vlaxxy je offline  
Star 04.02.2008, 23:24   #15
neconix
KRVAVI

neconix's Avatar

Registrovan/a dana: 21.10.2006
Mjesto: Žabalj
Godina: 46
Downloads: 1070
Uploads: 1
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 42 puta u 38 Postova
Instrumenti: PA2 & XP-30 & Superior 2
neconix befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
neconix pošalji poruku preko MSN messengera neconix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Dzaba sto je covek pokrenuo temu,kada se na kraju sve svede na sprdnju!
Mene licno nista ne dotice,niti se mnogo nerviram oko nekih bezveznih stvari (da se ne izrazim drugacije),koje se pojavljuju na ovom forumu(a ima ih mnogo),jedino me nervira sto su ljudi lenji,nece da se potrude da procitaju neke stvari unazad,umesto toga postavljaju pitanja koja su vec 1000000 puta napisana,prepisana,otpisana,i dojadila su vise svima,(na cemu je lepse svirati na p.... ili s..i),i jedno i drugo je dobro,finese su u pitanju.I na kraju se sve svede na neke "klanove",ja sam Korgovac,ja Rolandovac,ja Yamahista itd. i ode sve u tri lepe!
Star 05.02.2008, 00:06   #16
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ja najbolje da ne dajem svoje mishljenje o svemu ovome, jer vidim da na to odavno niko ne obraca paznju...
Star 05.02.2008, 15:42   #17
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Dragi moji prijatelji i kolege, ali žalosno je to. Umjesto da ovaj site bude svima nama svetište nažalost postaje mjesto gore od Bronxa u NY.
Stvarno koliko truda, volje i želje da se nešto napravi a sve ide u vjetar da ne kažem blago balkanski u tri lijepe PM. Eto, psujem a inače došlo mi je da plačem od jada. Ljudi moji što vam se ovdje još mora ponudit a da bi ste vi bili zadovoljni članovi i korisnici sitea koji ubuduće neče stvarat probleme ?
Jel ovdje sve džaba ? Koliko znam je.
Jel se trudimo da vam se čim prije pomogne i daju kvalitetna uputstva kako da što uradite kad ste u problemima ? Naravno da svi stariji članovi i kolege uskaču maksimalno, ali bračo shvatite da nečemo svaki dan isto pisat. Zato postoji arhiva foruma. Ne budite ljeni. Potražite, pročitajte. Ako nije jasno pošalji private poruku bilo kojem članu sa više od stotinjak postova i da će ti se odgovor. Ako ni tada ne dođe, barem će te ti isti ljudi uputiti da se obratiš nekome od nas tko zna.
A mi čemo sami procjeniti dali treba nadograditi napisano s još materijala. I taj prokleti pravilnik. Pa zašto se tih jadnih 15 točaka ne poštuje ? Pa drugi forumi imaju i 50 točaka i za glupost se ljudi tjeraju s foruma, ne tolerira se i upozorava toliko često kao ovdje. Pohvalno je da ima ovdje članova koji kritikom pomažu jako puno da bude reda na forumu. No ima i članova kojima nije stalo da budi koristan član ekipe. A ovdje da bi se opstalo barem po mom mišljenju treba biti timski igrač. Zašto se drugi članovi omalovažavaju i sprdaju. Zar nije ljepše čovjeku pomoć. Prijatelji, ruka ruku mije ...
Nemojte se vrijeđat međusobno i podbadat. Znam da je podhebavanje oko klavijatura normalna stvar, ali u posljednje vrijeme uopće postoji ovdje opasno iznjeti mišljenje jer svaka malo bolje kvalitetnija i konstruktivnija tema završava LOCK-om. Pa dajte momci pa nismo babe da se svađamo oko toga u čijem loncu se bolje kupus kuha.
Znam, načitamo se ovdje svakakvih gluposti, smijemo se i znaju nas pojedine stvari iznervirat sve u 16, ali suzdržite se ili barem napišite konstruktivan odgovor. Pravi član ovog foruma dobro zna čiji odgovor ima težinu, i od koga je savjet zlata vrijedan. Novalijama treba pomoči i uputiti ih da se čim lakše uklope u sredinu. Oni koji su došli na site s namjerom da ga opljačkaju i posvađaju članove jasna poruka "Niste dobrodošli !" I takovi će vrlo brzo odletjet forever odavde. Meni je strašno teško kad naiđem na prijatelje, kolege kako se svađaju i natežu oko banalnih stvari. Pa dajte ljudi dokle čemo pametovat. Razmjena iskustva. Nemojte nikome nametat svoja uvjerenja pa ma koliko god da ste u pravu. pametnom je i jedna dosta. Ako ne vidi da mu želiš pomoči ne moraš uopče komunicirati s dotičnim članom il kolegom. I svađa neče biti. Najnepristojnije u demokratskom svijetu je tupiti tezu u stilu "Ispravak netočnog navoda", a onda i sam dat netočni navod. I još nešto, od danas najmanja uvreda se više neče nimalo tolerirati. Pripazite malo na izražavanje. Psovke i zajebancija tipa Hebi ga i sl se još toleriradu, ali govorit nekome da je lud, da nema pojma više ne prolazi. Međusobno poštivanje prije svega. Tada je komunikacija moguča.

Hvala vam što ste imali strpljenja čitati moj roman.
kreso je offline  
Star 06.05.2008, 15:02   #18
mpdzprod
Banovan!

Registrovan/a dana: 05.05.2008
Downloads: 156
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
mpdzprod befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Midi File ???

citam malo pre,neki dobivaju BAN,ako zatraze midi fajlove??? sto to???nov sam pa neznam. a nemogu da nadjem pravila foruma. da procitam,,,sta se sme a sta ne, hvalaaaa
mpdzprod je offline  
Star 06.05.2008, 15:49   #19
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard ...

Evo burazeru

http://www.yu-midi.com/forum/faq.php
Star 06.05.2008, 15:59   #20
mpdzprod
Banovan!

Registrovan/a dana: 05.05.2008
Downloads: 156
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
mpdzprod befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard hvala...

hvala marco.samo jos nisam skonto sto nesmu ovde da se stave ili izmene midi fajlovi. kao primer neke delove vorspila ili rifova,i t d ....

nov sam,pa pitam,nadam se da nije zabranjeno sto pitam.

primer jedan,nekom treba neki vorspil.a neki drugi kolega to moze da odsvira.i posalje kao MIDI FILE.i decko moze to da ubaci u cubase - reason i slicno da preradi drugim bojama. i bla bla.

eto toliko od mene.
mpdzprod je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Oznake
forumu, midi, ponasanje

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije