|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
de baci negde ta dva updejta, ili jedan nastiman, da ne trazim nek mi to stoji na USB HD,
![]() ![]() ii u te orjentalne, cital ona stilove od g1000, ? npr imal te boje, oce li prepoznati?
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Koji ste vi "bludnici grada Cikaga"...
![]() Ovaj Boban bi trebao da radi kao haker za Roland.... Ja se necu igrati sa tim stvarima,ja sam konvencijalan covek... ![]() Samo mi fali jos das ucim arapski i turski,ja ni ove turske serije ne gledam....
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
pogledaj na ovom turskom kanalu ima jedno 10 videa, komplent prezentacije boja i ritmova, zbog ovoga ces da naucis i kuran ako treba
![]() http://www.youtube.com/channel/UCzvt...HH5vnIg/videos
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Nesaband
Mogao bi da radi kao haker ali samo protiv Rolanda a ne za'.Ovo nikako ne ide u njihovu korist! ![]() @Branoy Evo linka sa napakovanim OS-om za BK5 preradu u BK5-OR. http://speedy.sh/UZfVV/BK5-to-BK5-OR.zip Dodato: p.s.Izvinjavam se administraciji zbog linka ali nisam nikako mogao da uploadujem na sajt zbog brze promene IP adrese... Promijenjeno od Boban010 (09.10.2013 u 16:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | branoy (09.10.2013) |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
hvalaa!! nek stoji to !! ako kad ne nadjem orjental verziju, uzecu ja i ovaj obican i samo stavim ovo, dostaa!!
![]()
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Ma nema na cemu,samo cepaj,pozzz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Evo novog linka sa sistemom potrebnim za konverziju BK5 u BK5 Orijental.
http://www.sendspace.com/file/otv2ix |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|