|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja mislim da se previse zamarate.
Ljudi u parlamentu i na TV javno ne znaju da se ponasaju a ne ovde...to je to..svaki sa svoje supline u mozga. Mi smo balkanci najpametan narod u svet,dok svoje ne isteramo ima da gori nebo,dzaba i banova dzaba sve. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
Moramo da predjemo preko toga i teraj dalje.
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.05.2008
Downloads: 156
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
citam malo pre,neki dobivaju BAN,ako zatraze midi fajlove??? sto to???nov sam pa neznam. a nemogu da nadjem pravila foruma. da procitam,,,sta se sme a sta ne, hvalaaaa
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
hvala marco.samo jos nisam skonto sto nesmu ovde da se stave ili izmene midi fajlovi. kao primer neke delove vorspila ili rifova,i t d ....
nov sam,pa pitam,nadam se da nije zabranjeno sto pitam. primer jedan,nekom treba neki vorspil.a neki drugi kolega to moze da odsvira.i posalje kao MIDI FILE.i decko moze to da ubaci u cubase - reason i slicno da preradi drugim bojama. i bla bla. eto toliko od mene. |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sve to moze ali preko privatnih poruka!!!
Na ovom forumu su dobro dosli svi muzicari,harmonikasi,gitaristi,violinisti,trubaci, pevaci,znanstvanici muzike i njihovi menadzeri a i oni koji pojma nemaju sa muzikom!Dobro dosli i osecajte se kao deo nas i naseg tima ali u interesu ocuvanja nase vrste(hocu reci muzicarske sorte ![]() ![]()
#7 |
Veteran
|
![]()
Midi Fajl možeš stavit samo ako nekome treba da napravi ritam od tog fajla,a kad ga napravi mora ga stavit ovdje na download,ako ne napravi dobije BANanu.
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema ni toga!!!Midi fajlovi mogu ici preko msn-a,emaila i tako dalje...
#9 |
Banovan!
![]() |
![]()
vazi drugovi..sve sam shvatio,,vrlo jasno.
hvala bogu znam da sviram.pa mi bas ne trebaju midi fajlovi. zavisi koji stil. ok. |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bravo Vingula i Kreso savrseno resenje.
Promijenjeno od No.1 (06.05.2008 u 16:35 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |