|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
Ha Nedime,ne zelim da ovo preraste u neki politicki topic...ali posto su nam sad bili izbori,i pobedio je evropski covek(sto naravno podrzavam)..ovu sliku sam namenio bas nama koji treba da udjemo u EU...
E sad,posto smo mi ta"crna rupa" a ove zvezdice su EU,ne znam ko ce koga tu da proguta(pojede),da li ova crna,dlakava,bljak rupa,ili umiljata i nezna EU. ![]() Prosudite sami... Ps.ova slika je samo privremena...
|
|
#2 |
|
Banovan!
|
Meni licno nesmeta nista na ovom forumu ,prepucavanja nikad neshvacam ozbiljno to ako kad i bude je vise iz dosade i da se nesto desava nebi nikoga volio da povrijedim ako sam to kad ucinio sad se izvinjavam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
Ja mislim da se previse zamarate.
Ljudi u parlamentu i na TV javno ne znaju da se ponasaju a ne ovde...to je to..svaki sa svoje supline u mozga. Mi smo balkanci najpametan narod u svet,dok svoje ne isteramo ima da gori nebo,dzaba i banova dzaba sve. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Kao kod kuće
|
Citat:
Moramo da predjemo preko toga i teraj dalje.
|
|
|
#5 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.05.2008
Downloads: 156
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
citam malo pre,neki dobivaju BAN,ako zatraze midi fajlove??? sto to???nov sam pa neznam. a nemogu da nadjem pravila foruma. da procitam,,,sta se sme a sta ne, hvalaaaa
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stvarno kod kuće
|
|
|
#7 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.05.2008
Downloads: 156
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
hvala marco.samo jos nisam skonto sto nesmu ovde da se stave ili izmene midi fajlovi. kao primer neke delove vorspila ili rifova,i t d ....
nov sam,pa pitam,nadam se da nije zabranjeno sto pitam. primer jedan,nekom treba neki vorspil.a neki drugi kolega to moze da odsvira.i posalje kao MIDI FILE.i decko moze to da ubaci u cubase - reason i slicno da preradi drugim bojama. i bla bla. eto toliko od mene. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zavisnik od foruma
|
Ja mogu da se kladim da pametnije jos nisam cuo!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
|
|
|
#9 |
|
Banovan!
|
heheheheh jelde nedime
i ja isto
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 19.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
Ja još uvijek ne smijem da se "ponašam",
nisam pročitao taj famozni pravilnik...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| forumu, midi, ponasanje |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|