|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To tek ne valja jer nece imati pojma sta je bio uzrok, koji moze da se javi kad god "zazeli".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
evo sretan kraj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nagrada ipak ide na ime Smuchac-a
![]() Ali sada je to potpuno nebitno, bitno je da komp radi. I da su slike na HD-u. Nadam se da si nešto naučio iz ovoga i da ćeš napraviti dobar backup bitnih podataka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
nije ništa piknuo 100%, vjerujem mu na riječ, surađujemo duže vremena, ne samo oko tih stvari, tako da, nemam sumnje u to, ali kao što sam kažeš, bitno mi je da su slike tu, i da sam se mogao gadnije opeći zbog gluposti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Rekao sam to već jednom na temi. Prašina ne može biti uzrok nepodizanja sustava. Ona može biti jedino uzrok pregrijavanja nekih komponenti, najčešće je to procesor. Ako skinemo cooler potpuno, ako ga uopće nema, temperatura se ne može podići tako brzo koliko treba sustavu da se podigne. Radio sam testove i ne govorim to slučajno. Ovo ne pišem radi toga da tjeram mak na konac u temi, problem je riješen i to je bitno. Pišem jer je dobro znati neka iskustva, prašina apsolutno ne može biti uzrok kvara kao što je bio tvoj i kojeg si opisao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|