|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne casper, nista tu nije relativno. Sve je veoma konkretno.
Ti pricas o snazi ja pricam o decibelima. Mi cujemo decibele a ne snagu. @gogspa80 prijatelju, te kombinacije pasivi bin i skretnica sa top kutijom nikad nemogu raditi kako valja. iz vise razloga. Evo da ti navedem par. Bas svira previsoko (kao sto i sam rekao) i imas preklapane frekvencija u sektoru oko 100-200Hz. Drugo, bas u principu ima 2-3db nizu osetljivost od satelita, a pasivna skretnica na 100-150 hz nema mogucnosti da utisa satelit kako bi se zvuk izbalansirao. Koje satelite imas? Casper je u pravu sto se tice kvaliteta skretnice u tim kutijama. Veoma nizak kvalitet komponenata. Sve ja razumem da se nema para i sve to ali te kombinacije pasivni bas i satelit sve to nakaceno na powermate je veoma veoma amaterski sitem. Ne bih da ulazim u diskusiju kolko je realno Dynacord kvalitetan i kolko je precenjen. Poslusaj savet Caspera i nabavi aktivnu skretnicu. Mani se corava posla. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dynacord cp15, izlaz za satelit, skretnica |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|