|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma Zeljko tisi cudo bre nemoj ti meni moj glas mise nesvidja,nego vezbaj sa slusalicama da pevas da izvezbas pa cemo dase dogovorimo jos o nekim stvarima.
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja sam sretan i zadovoljan kad me ovako pohvali neko i ovdje na yu-midi,ne trebam da izigravam neke zvijezde po televiziji
![]() @nele druze sta nije valjda da ti imas koji tekstic i novi hit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Neznam za ostale, ali ja evo sad mozda po prvi put slusam ove neke pesme iz tvojih demo-a i SVE SE NAJEZIH znaci!!! Svaka cast!!! Pevas vrhunski!!! Malo je reci da sam odusevljen!!! Samo napred, i sto rece neko gore, kada bi mogao da snimis bar neki singl ako ne ceo album od par pesmica, procuo bi se i te kako
![]() ![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | zeljko (05.09.2013) |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Pa bas iz tog razloga sam poceo i ja da malo pjevam i snimam da vide te neznalice Koje plate parama i naprave karijeru koja po mom razmisljanju nece dugo trajati,da ja koji nikada nisam pjevao prije Osim vjezbajuci harmoniku i zu nju pjevusio radi lakseg skidanja melodije i tako vjezbao,mozda mogu da bar kao i oni pjevam ili cak ponesto i bolje a puno je talenata za Koje Niko ne zna sto smijem da se kladim a rade druge poslove,dok mi slusamo svakojake majmune po televiziji..Kad sam ja ljut zbog Toga mogu zamisliti kako je onda jedan Saban ili sta znam ko jos od tih vrhunskih pjevaca.
Hvala svima na lijepim rijecima bas me raduje ako tako mislite.Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma Zeljko je cudo prirode.TATA RODITELJ STARATELJ.
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
De Nele nemoj da me toliko falis.Evo me sad gledam skromno u pod,kao sto rece onaj Djura u jednim od emisija i sad se crvenim koliko me stid i ne znam sta da Kazem
![]() Dodato: Jbg.nije ovo teska pjesma,ovo bi mogla da otpjeva i moja pokojna baba ![]() Promijenjeno od zeljko (06.09.2013 u 00:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|