|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
Svaka cast za Kristiana,citao sam taj dnevnik ali se nikad nisam nasmejao kao sada.
Svaka cast,majstore!!!! A sto se Jefte tice,razmisli malo i sretno ti bilo,mada znaj da dolaskom u Canadu pocinjes i sasvim,SASVIM, novi nacin zivota,konkretno muzicki nikad neces biti "PUN" ,znaci sve je to mnogo drugacije nego kod nas(i publika i repertoar.....). Ja sam inace u Americi ali znam da je i u Canadi isto sr....e. Znaci ,da skratim,tesko da ces samo od muzike ziveti ali boze moj ,pa ,navikne se covek da za lovu i druge stvari radi. SRETNO !!!!!! WUK013
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
Koliko vidim izgleda da je najpametnije da ja lepo budem tu gde i jesam.U principu ja sam veoma zadovoljan prihodom od muzike i standardom koji mogu sebi da obezbedim a bavim se samo muzikom.Vise me ovde nervira poltika,korupcija,primitivan narod,aljkavost u drzavnim institucijama ali to nam je svima poznato koji imamo nesrecu da zivimo na Balkanu(osim Slovenije).Kao sto rece jedan nas kolega na forumu kada ti nesto padne na pamet,sacekaj,mozda te i prodje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Predrag Sultanovic-kraljevski ispricao ovaj Dnevnik!!!
Ja sam ovo citao ali nisam do sada slusao. Hvala Kristijanu za ovo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |