|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Neznam dali se ovaj kvar pojavljao do sad kod cele pa serije (pa50/80, pa500, pa1x su bili najcesci zrtvi mislim).
Ja sam ga pre nekoliko godina na pa500 pokvario bas zbog grubo pomeranje al nisam ga menjao. Bila je jedna zica pokidana (ispala) iz spojnicu. Ja sam spojnicu kompletno izvadio i zalemio zice direktno na onu malu plocicu pa posle oblio ih sa silikonom i vise nema smrt. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vex drug, uvek odvajam mic na out 1+2 pa u mixer za poseban kanal, nikad ga ne koristim na L+R....potrebno mi je da sredim vocalist za neke manje svirkice,gde cu da nosim neki mali suvi mixer( koristim aktivne kutije inace), i preko vocalista nastelujem mikorofn sve i cao zdravo,da ne teglim veci mixer,za neke manje varijante,tipa neki manji kafin ili proslava do 20-30 ljudi...to mi je do sad ODLICNO funkcionisalo na pa2,bez greske,i zivot mi je bio laksi (laksi za jedno 15 kg
![]() Dodato: Vex drug, uvek odvajam mic na out 1+2 pa u mixer na poseban kanal, nikad ga ne koristim na L+R....potrebno mi je da sredim vocalist za neke manje svirkice,gde cu da nosim neki mali suvi mixer bez efekata( koristim aktivne kutije inace), i preko vocalista nastelujem mikorofn sve i cao zdravo,da ne teglim veci mixer,za neke manje varijante,tipa neki manji kafin ili proslava do 20-30 ljudi...to mi je do sad ODLICNO funkcionisalo na pa2,bez greske,i zivot mi je bio laksi (laksi za jedno 15 kg ![]() Promijenjeno od Milan$ (25.08.2013 u 05:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|