|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sad opet ne razumem neke stvari, ne bih da dizem tenziju, kako se to cesto kaze, ali citam post kolege @megan i nije mi jasno kako to da te fajlasi nateraju da i ti moras da pustas fajlove. Jasno je da traze sve manji broj ljudi u bendu, ali cak i da sam moras da radis, mozes da sviras taj aranzer, ne moras da pustas fajlove. A publika, koliko god bila obrazovana ili neobrazovana, pametna ili glupa, nikad niko nece da ti kaze "ajd' nek dodje onaj sto pusta fajlove, nemoj onoga sto svira, onaj sa fajlovima lepse svira". Znaci prilagodjavanje u smislu broja ljudi razumem, ali prilagodjavanje na ovaj drugi nacin - to ne pije vodu. Ako gresim, ispravite me. Prihvatam.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne grijesis, posve sigurno. Ljudi pokusavaju na svaki moguci nacin, da odbrane sebe, pa po cijenu i da napisu ovakve nebulozne tvrdnje. Pise on i da su ga na to natjerali Yamaha i Roland, te da su i oni "krivi" jer su eto odlucili, izmedju ostalih, da to tako mora da bude. Svasta nesta je on napisao samo da opravda svoje dvije komande u toku svirke, Start i Stop. Ostalo je sve spremio kod kuce, pa tako ne treba cak ni Transpoze da upotrijebi. Pravi muzicar i umjetnik, tuga golema.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|