|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
zanima jednog mog drugara da kupi polovan mikrofon do nekih 50e. ima li nesto za te pare da valja, sta da mu kazem
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
|
do 50e i da jos i valja? Tesko
Jedino mozda neki zicani.....
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
ja se u to ne razumem
ne znam sta da mu kazem sta ovi od 150e imaju a ovi od 50e nemaju ne znam sta da mu kazem ne razumem se u to ja sa mikrofonima nemam iskustva jer ne znam da pevam a i ne sviram pa da sam se susretao po tezgama sa tim stvarima. sta da mu kazem?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 19.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
Kratko i jasno mu kaži da on lično proba oba modela i nek' se sam odluči šta će da uzme!!!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stvarno kod kuće
|
Jarane moj SHURE je i moja odluka...Beta 58A je TOP za pjevanje...Beta 57 za instrumente...Doduše imaš tu i AKG koji su različitih cjena ali neki modeli čak i isto rade ko Shure...Da ne zaboravim SENHEISER koji ima neke modele (pogledaj na njihov web) koji su mnogo bolji od SHURE ali i cjena im je drastična...I na kraju da ne zaboravim BEYERDYNAMICS---Jako solidna firma...u nas pjevač JOSIP MATIĆ koristi sad taj mikrofon (ope za model ne znam)...Sam sam ga slušo i mnogo bolje radi od BETE 58A...Cjena mu je oko 500eur...A na tebi je šta i kako...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Saobracajni Inspektor
|
DEFINITIVNO SM58 bezicni (100-150€) polovan jer nema nov........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2007
Downloads: 1459
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
Daleko najozbiljniji medju svim bezzicnim sistemima je Sennheiser evolution,ima ih vise u toj seriji ali bilo koji da uzete necete se pokajati.
Beyerdynamic takodje vrh. Shure je veoma dobar microfon takodje ali ipak je postao klise medju nasim muzicarima kao i korg medju klavijaturama,vjerujte da shure nije jedini dobar microfon. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
DJ i Maskota!
|
Probala sam mali milion mikrofona i stalno trazila nesto novo ali sam se uvek vracala starom Shuru 58.
|
|
|
#9 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
shurka je pravljena za zivu svirku i tacka, i drzi primat na tom polju... mada kod mikrofona je sve individualno, meni je najbolje glas izlazio na nekom kablovskom akg-u jeftinom... shurka mi je malo mutna ali ne pravim pitanja... ako ne znas da pevas ne moze ni sveti Bog otac da ti pomogne
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| bezicni, mikrofoni, predlazete, sta |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|