|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma daj covjece.Ovo kad sam cuo kako Nele svira uzivo,mogu samo reci.Ne jedna kapa do poda vec 2 hehe..Rasturas druze i nista vise.Tako se treba Harmonika da svira.Zao mi je da nismo nikad imali srece da se prije sretnemo dok sam bio mladji i ludji,kad bih ako treba i kao pjevac poceo da radim,pa da nas dvojica zu neki bend uzmemo koju kintu itd.S tobom bi u svaka doba pjevao jer znam da ono sto odsviras odsviras vrhunski i znam da mozes da pratis bilo kojeg pjevaca i da ces se uklopiti s njim,a ne kao neki koji sviraju po svome i nesto mrljave a uopste ne slusa kako covjek pjeva itd...Jednom rijecju svaka cast i hvala sto si naveo da je ovo ekstra za tvog druga Zeljku tj.mene hehe
![]() Dodato: E jbg.Ne znam kako izadje ovaj smailic sa isplazenim jezikom.Nisam namjerno,sam izletje Promijenjeno od zeljko (13.08.2013 u 23:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|