|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2012
Mjesto: Kladovo/Bec
Godina: 35
Downloads: 97
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x Le
![]() |
![]()
Bm------------F-------Bm---
Na prozore mi tama slijece Bm---------------F-------Bm do praga mog ni vjetar nece Bm----Fis----C7----------F u dusi jesen, a ide proljece (prelaz je B7) Esmol-------------------- Prozivi malo, obidji krug Bm----------------------- pa me poljubi k'o prvi put Esmol-----------Fis----C7---F znacu da nisam zivjela uzalud Ref. Fis--------------Esmol Ne cvjetaju mi jorgovani Bm----------Fis------- zaboravljaju me jarani Esmol-----As---------Bm okrece mi ledja sudbina Fis--------------Esmol Ne mirise mi bagrem bijeli Bm----------Fis------- svaka me suza s dusom dijeli Esmol---------F-------Bm odkad sam te ja izgubila Bm------------F-------Bm--- Za drugu ljubav nisam znala Bm---------------F-------Bm da ti poletis, ja sam pala Bm----Fis----C7----------F do kraja svijeta bih te cekala Nadam se da je uredu...ako nije neka me ispravi neko =) pozz |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Pointlessly za ovaj koristan post: | zeksica82 (12.08.2013) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|