Ooooo, kompa ja sam s jedne svadbe išo ujutro drito u bajbok jer sam izdeveto bezobraznog kuma (dogovor je dogovor), a i bilo je tjesno s mladencom oko plaćanja, kao nema sad pa će platit kad će imat. Mož si mislit kako sam mu odmah naplatio kamate

. Osto nam je dužan pare za pola svadbe. Žao mi je samo što mu nismo uzeli TV (nova plazma) što je dobio na poklon pod račun. Bila mi je pred nosom. Inaće imao sam svojevremeno i radi sviranja određenih pjesma i pištolj na čelu (vojničnine, mož mislit

). Jednu kljavu su mi duplo platili nakon što su je u plesnom zanosu srušili sa stalka, jedan Shure SM58 mikrofon mi ukrali, po jednom mixeru mi prolili pivo (samo se izdimilo iz njega) ... Ali manje više sve sam debelo naplatio kao za novo iako je bila riječ o rabljenoj opremi. Ne diram nikoka dok mene ne dira. Ali kad me netko počne hebat bez razloga, e onda bjež. Sa svojom visinom i težinom znam dobro na kog se mogu postavit i kako ću proč. Istina Bog znao sam dobit, ali sam puuunnooo puta dao mnogo više batina.