|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
AAko te interesuju samplovi uzmi TR ako ne uzmi onaj Mikrox ili X50 jer te su obe
daleko bolje i kompleksnije masine no TR i LE.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Postavio sam temu na pitanje HDD za Korg TR. Mislio sam da Hard moze da sluzi za to jer recimo kod PA 50 on sluzi za fajlove. Koliko sam upoznat RAM je trenutno aktivna memorija koja sluzi prilikom pravljenja boja, a sadrzaj se gubi sa nestankom napajanja, a ROM ostaje.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Hard ne sluzi samo za fajlove,mozda neko drzi vise setova na hardu pa ucita koji mu odgovara,neko drzi ritmove,itd...
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Gile...EXB SCSI ti je obična glupost za dokupljivanje...Nije on ko kod Tritona Classica ili Studio...Kod ovih mašina je sempler već ugrađen i EXB SCSI samo služi za priklop eksternog medija za loadanje semplova...Kod TR-a pa sa EXB dobijaš isto kontroler i sempler...Sempler ti u suštini ne služi ničemu osim ako misliš da sempliraš boje...Inače bez ekspanzijske kartice ti učita cjeli semplovan set bez problema i radi...Ali problem kot LE-ja i TR-a je ta,da imaju samo 4 banke...I kad na njega naloadaš set od Classica koji ima 7 banki,ili Extrema koji ima 14 banki...Apsolutno pola zvukova gubiš...Ne ma ih...Dakle na tebi je da se odlučiš šta ćeš i kako,ali u svakom primjeru,X50 je ISTI ko i LE samo da nema semplera...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Samo mala ispravka ROM boje od X50 su mnogo bolje i od LE i od TR.Nije isto.
To kazem jer sam licno obe klavijature cuo(da ne bude svadje govorim o obicnim bojama,ne o semplovima).
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.05.2007
Downloads: 160
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Moze li Korg TR da cita sve formate semolova ili samo odredjene i ako treba neka nadogradnja koliko ona kosta otprilike
Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
KUKI---Kolko boja u Performansu ili Combi bankama se koristi iz ROM Soundova?Pa Semplovi su uvjek bolji nego ROM soundovi...Da su ROM toliko kvalitetni nebi se pravili Sempleri...Ja mislim da je mogućnost TR-a da loada semplove u 4 banke,mnogo bolja od jedne banke ROM-a koje ima X50...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Alix-nisi procitao sta sam napisao,uopste nisam pricao o semplovima i jos sam naglasio u zagradi da govorim o ROM bojama da su kvalitetnije na korg-u X50 nego na TR.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, korg, x50 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|