Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Ostalo > Servis klavijatura - uradi sam

Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl.

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 28.01.2008, 23:30   #1
antalus1000
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
antalus1000 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Reden :)

mislim da ste obojica u pravu ali niko nista ne gubi da slika plocu zar ne? licno mislim da je tu ugradnju hard diska pregazilo i prevazislo vreme jer se novije masine pojavljuju sa sd karticama i usb. i malo je glupo na stare fazone uzimati toliku lovu. ne zelim samo da me neko pogresno shvati i da ispadne da ja omalovazavam neciji rad, mislim da je taj bum napravljen pre dve godine oko ugradnje hdd i okej sto se toliko uzimalo ali cene klavijatura su bas opale a ta ugradnja nije. znaci koristi se ista tehnologija od pre recimo 2 godine svaka klavijatura je izgubila vrednost od 200e a taj rad i dalje kosta
ne omalovazavam nikoga i taj koji to radi je pametan covek i trebao je osmisliti sve to i da poveze i da to sve radi ali mislim da je to ipak preterano,zar ne? tako je bilo i sa racunarima a sad klinci dodaju hard diskove i memoriju sami
a otvoriti klavijaturu ne treba biti ekspert i slikati plocu, stvar je samo u ljudima koji su to uradili da li zele da pomognu i drugima ili ne.
antalus1000 je offline   Reply With Quote
Star 28.01.2008, 23:42   #2
kuki
Kao kod kuće

kuki's Avatar

Registrovan/a dana: 23.11.2005
Mjesto: Zrenjanin
Godina: 37
Downloads: 1668
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 18 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha 9000pro, Korg TR76
Interesi: Ribe na dve noge
kuki befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
kuki pošalji poruku preko MSN messengera kuki pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od antalus1000 Pokaži Post
mislim da ste obojica u pravu ali niko nista ne gubi da slika plocu zar ne? licno mislim da je tu ugradnju hard diska pregazilo i prevazislo vreme jer se novije masine pojavljuju sa sd karticama i usb. i malo je glupo na stare fazone uzimati toliku lovu. ne zelim samo da me neko pogresno shvati i da ispadne da ja omalovazavam neciji rad, mislim da je taj bum napravljen pre dve godine oko ugradnje hdd i okej sto se toliko uzimalo ali cene klavijatura su bas opale a ta ugradnja nije. znaci koristi se ista tehnologija od pre recimo 2 godine svaka klavijatura je izgubila vrednost od 200e a taj rad i dalje kosta
ne omalovazavam nikoga i taj koji to radi je pametan covek i trebao je osmisliti sve to i da poveze i da to sve radi ali mislim da je to ipak preterano,zar ne? tako je bilo i sa racunarima a sad klinci dodaju hard diskove i memoriju sami
a otvoriti klavijaturu ne treba biti ekspert i slikati plocu, stvar je samo u ljudima koji su to uradili da li zele da pomognu i drugima ili ne.
Slazem se u potpunosti!

Favoriti

Oznake
korg, pa50, usb

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije