|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pijan ne mogu ni ja svirati. Mozak i prsti rade neujednaceno, tromi su. Na kraju padam u depresiju. Cak me i savjest pece. Bolje trijezan odraditi dobar posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
I otisli smo sa teme! Mada moze biti i to neka kritika"ne treba se napiti dok vozis(sviras)".
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
AAaaa.. pa ne mora da znaci
![]() Na jednoj svirci sam cuo pijan orkestar koji je zvucao KO BOMBA ![]() No, i pijanstvo veovatno ide "u prilog" samo do izvesne mere .... ja i trezan cesto "blokiram", nema sanse da se setim forspila od sledece pesme koju mi je pevac rekao da treba da je sviramo ... pa mi onda basista zvizdi i peva forspil na uvo u zadnjem refrenu d trenutne pesme ... grozno! ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Uuu ima i toga,kad zablokiras samo ispise error i moras restart.
To je verovatno zbog pada napona. Hehe...
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma da .... pogotovo ako neku pesmu treba svirati sledecu, a nisam je niti cuo niti svirao mesecima. Veoma retko pravimo pauze izmedju pesama, pa je bas neki put zeznuto
![]() Sva sreca da je basista zivi "dzubox", pamti forspile k`o SLON ... i peva mi na uvce ![]()
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Jager druze nishta strasno !To se moze svakome desiti, a i meni se desava da ti kazem kada ne sviram neku pesmu dugo pa zablokira mozak kao da je neko rucnu povukao u njemu, ali na zalost ja NEMAM BASISTU koji ce da mi peva na uvce i da me podseca . . . hehehee . . .
A sto se tice kritika ja imam pozitivnu na jednoga kolegu muzicara od koga sam pokupio taj fazon . . . Naime radi se o tome da sam bio na svirci i covek svira vecinu pesama samo iz DISKA i RUMBE!Znaci i koje su spore (Begini, dvojka, ova, ona da ne nabrajam) to ciko lepo sve prepakuje u Disko i Rumbu i pici i atmosfera uvek do plafona ! To sam poceo i ja da UPRAZNJAVAM vec odavno tako da na mojim svirkama mzete cuti samo RUMBU i dobar DISKO, eventualno TECHNO ritam hehehe! Preporucio bih ovom prilikom i ostalim kolegama koje nisu isprobale taj sistem da isprobaju i siguran sam da se nece pokajati ! Pozdrav od mene za sve ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
To sam ja od Louisa i Lukasa pokupio.
Oni su to radili... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |