|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Evo jednog novog snimka,prvi put u cubase.
Svaka kritika sa predlogom za bolje dragocena! http://kiwi6.com/file/94whln51ic |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bravo za poslednji snimak,lepo otpevano,dosta bolje nego "Pitaju me",izgleda ti bolje leze ove malo sporije pesme.Ostale snimke gde pevas ne mogu da preslusam jer me zeza *******.
Imas lepu i prijatnu boju glasu.Postavi jos snimaka,mislim da bi ti lezale pesme "Legendi",ne znam zasto,takav mi osecaj. ![]() Aranzer ti lepo radi,bar kolko cujem na slusalicama,mada ti snimci nisu najkvalitetniji,tj najcistiji,ne znam na koji nacin snimas svirku,ali verovatno postoji bolji. Sa kolegom @namrgodjen se slazem u svemu sto je rekao u vezi komentarisanja pojedinih demo snimaka.Ponekad se pretera sa "jaranisanjem" izmedju pojedinih clanova,tipa vrh,nema dalje,extra,super i pevas i sviras,cak i kad se radi o prosecnoj a ponekad i vrlo losoj prezentaciji,sto ponekad ume da navede ostale da se zapitaju,pa cekaj,ko je ovde lud,jel ovi to ozbiljno il' sta? Drugarstvo treba ostaviti po strani i biti nepristrasan u komentarisanju demo snimaka,ali to je ovde izgleda neizvodljivo,jer cim neko na to skrene paznju ili iskreno prokomentarise neciji snimak,biva napadnut i naprave ga ludim i zlobnim. Vunimrav druze,izvini na malom off-u.
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Mladjo,hvala ti na koment i sugestijama,a sto se tice legendi,pa kako pogadjas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Probaj da ovo otpevaš iz F-mola i ispravi foršpil, nije tačan u drugom delu.Pozz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Pjevas sasvim pristojno. Mada... uvijek to prokleto mada... sam stil pjevanja, konkretno ove pjesme, nije bas odgovarajuci. Previse vibrata u vokalu (ali i pri tome se cuje da toniras dosta dobro). Mozda da pokusas malo da "smiris" vokal. Kod pojedinih pjesama bi takav nacin pjevanja bio odgovarajuci ali kod "Mene je ucilo vrijeme" nije bas na mjestu. Sve u svemu, treba malo "kultivisati" pjevanje ovakvih pjesama. Ovako, pjesma dobija pomalo licki ili krajiski karakter, sto nije u sustini nikakvo zlo ali jednostavno ne odgovara ovoj vrlo "gradskoj" baladi. Mozda je previse "legendi" a malo tebe u tvom pojevanju. Ne mogu dublje da ulazim u analizu jer je snimak ocajan, pa slabo sta i cujem. Naveo si da prvi put snimas u jednom sekvenceru, pa ta "ocajnost" dolazi najvjerovatnije radi toga. Snimak je toliko mutan i slabog levela, da jedva razaznajem koji instrumenti uopste sviraju. Nesto si strasno pogresno uradio pri miksu. Snimak je povrh toga mono, pa je sve nabijeno u sredinu, sto jos vise komplikuje stvar. Ovo moras malo da prostudiras jer ovako je to vrlo losa prezentacija onoga sto radis. Imas veoma sirok i snazan vokal koji bi se dao dobro iskoristiti, uz male ispravke i malo vise rada. Iz razloga loseg snimka, ne mogu da cujem ni kako izlaze sibilanti, a ni kakva je dikcija, mada nazirem da je oboje vrlo dobro. Ucini sebi dobro, pokusaj da postavis kvalitetniji snimak, siguran sam da ima sta da se cuje kod tebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Jbg,omladinac,znam da si u pravu i pokusavam u zadnje vreme da sto vise "urbaniziram" jedan deo pevanja no ne ide mi bas i mislim da nece ni ici,rodjeni narodnjak!Ni ja ne volim cuti kad neko od moderne pesme i nacina pevanja pravi "narodnjak",ali isto tako ne volim cuti ni obrnuto,trudim se koliko mogu,e sad...!
Setio sam se tebe kad sam postavljao snimak(sad ce me tranzit razvaliti ![]() ![]() Moram pod hitno jednog jelena ili zajecarsko! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Udri po Jelenu (a mozes i po Jeleni ako ima neka). Najvjerovatnije je da si pri exportovanju napravio gresku. Kod Cubasea imas pri exportovanju, mogucnost da izaberes mono ili stereo export, vjerovatno da je bio aktiviran mono. Medjutim, bez obzira na to, sam snimak si ubio "namrtvo". Totalno su srezani visoki i to kako cujem, na tvom snimku, kao da si aktivirao LowPass na 2kHz (dakle, sve sto prelazi 2kHz je srezano za dvadesetak dBa). Naravno da nisi ali nesto drugo veoma slicno se desilo. Ajd polako, da to nekako sredimo. Napravi u Cubaseu jednu stereo audio traku, ukljuci snimanje, odsviraj i odpjevaj sta si naumio, potrudi se samo da level signala bude bar pristojan (to mozes da pratis na VU-metru u Cubase mikseru), zavrsi snimanje, pomjeri desni Locator na kraj tog snimka koji si upravo napravio. Dalje ne diraj nista nego isi na Export audio a u prozoru koji ti se tada pojavi stavi slijedece parametre:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Legendo,evo upravo radim po uputstvima,izgleda da ce biti puno bolje "otvorenije".U toku dana (sad je neko nevreme i grmi na sve strane pa me je malo vuna),cu postaviti kratak snimak po tvojim uputama.Mislim da ce biti puno bolje!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|