|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Udvaranje....
-Naučnik: Pametnice moja⌠Mali moj Stivene Hokingu⌠-Ranohrišćanin: Od naše se ljubavi trljamo kao gubavi... -Pesnik: Ne veruj u moje stihove I rime kada nemam draga da te hranim čime⌠-Leskovčanin: Jel ovo neki roštilj ovde? Ah ne, to moje srce gori za tobom! -Ljubitelj bajki: Ti si moja mala tri praseta⌠-Dramaturg: Hajde da igramo Tolstoja! Ti budi Karenjina ja ću biti voz. -Direktor filharmonije: Zbog tebe bih otišao na koncert Baje malog knindže. -Lingvista: Ljubim te u tvoje govorno područije. -Bolesnik: Ti si moj dragi kamen u bubregu. -Informatičar: Od temena pa do tura bićeš moja tastatura. -Astronaut: Tvoje noge nisu kao kosmos. Za kosmos se veruje da ima granice širenja. -Spasilac na bazenu: Sunce je démodé. Svi traže mesto pod tobom. -Diplomata: Imaš toliko razoružavajući osmeh da bi trebalo da radiš u misiji Ujedinjenih nacija. -Psiholog: Zbog tebe bi Edip ostavio majku. -Psihijatar: Ti nemaš alterego već brushalter ego. -Političar: Tvoje tange kriju našu najveću podelu. -Sumo rvač: Volim te... Ali gde si? Gde si?! -Neplatiša električne energije: Život mi je ćorak, gorak poput švepsa, ali kad te vidim srce lupa kao radnik EPS-a. -Evropejac: Ući ću u tebe, samo da mi daš datum... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|