|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
I jednu pevacicu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma ako mi pukne film sve rasprodam za pocetak i nadjem bolji stan,svakako je ovaj gdje sada zivim premal za 3 osobe i patim se godinama.Niko nista ne ulaze..prozori ne dihtuju,jedan radijator u dnevnoj od nekih pola Metra velicine i to preko puta prozora umjesto ispod prozora,pa kad grijes vise grijes ulicu nego sobu
![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (15.06.2013 u 14:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
uhhh i ja hocu da se zalim eee kad vidim Zeljkov post padnem u mini depresiju, zajebano druze pogotovo za radijator hahah kod mene jes da je prozor 1.20x1m ali radijator ispod prozora stoji al dzaba svake zime se smrznem, tek u Maj, Jun se zgrejem... muke.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Sto je najgore poceli lopovijat dzaba sto Imam na radijatoru ono gdje se pojacava ili smanjiva temperatura,oni pojacavaju ili smanjuju u zavisnosti kako je napolju hladno ili su ugradili gdje loze termostat pa on sam pojacava ili smanjuje dzaba ja vrtim u stanu,vrtijo lijevo ili desno opet isto
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Idemo redom...
1. Jutros morao ranije na posao nego inače i u garaži na skuteru prazna stražnja guma. Na posao otišao tako jer je guma tvrda i prazna pa sam se nekako na benzinskoj "napuhao" i ulio usput gorivo. 2. Polomili se na poslu ko stoke. Šefovima se žuri pa udri po nama... 3. Popodne trebao ić na neki privatni poso i kontam ić sa skuterom. U garaži pod njim svaka kap onog gore spomenutog goriva od jutros. Puklo onih u*ranih 10 centimetara crijeva s rezervara. 4. Ošo s autom kojemu najednom u stražnjim točkovima kao struže. Čuju se diskovi kako na momenat zastružu a nova oba kao i disk pločice... Zovi majstora,ne javlja se... 5. Došo kod čovjeka da radim i pazi sad. Restoran koji ima svoju neonsku reklamu jedno 200m od samog restorana je spojen s PGP kablom u preko 10 komada i negdje je kratki spoj. Kabel ide po džungli gdje ni miš ne može proći. Ja na 40 stepeni u trenerci da se ne izgrebem pičim ko Rambo i nalazim kvar i popravljam na jednom od spojeva. (mali tračak nade danas) ![]() 6. Taj nesretni tračak nade je u*ebala scena kada mi zbog znoja i svega skupa u sred džungle ispadaju na pod cvike za vid koje gazim nogom i icepam ko nepismen novine. 7. Ćorav ko quratz vozim poluispravan auto 10 kilometara do kuće na pipavicu i jedva živ stigoh. Još maleni tračak nade je doma u kesi koju ne znam zašto nisam bacio. U njoj su stare cvike s drugom,manjom dioptrijom koje su mi sad na glavi da bar vidim nešto iako mi ne odgovaraju... Daklen, ako ne morate, ne žalite se. ![]() Još me cura nije ostavila al ima još do ponoći.. ![]() Promijenjeno od smuchac (20.06.2013 u 20:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Najbolje je da se do ponoci ne mices nigdje iz kuce, da ne odgovaras na telefonske pozive i da nikom ne otvaras vrata... kako te je danas krenulo, Boga pitaj sta bi ti se jos desilo... budi pametan, poslusaj me
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sto rece tranzit - zakljucaj vrata i ne idi nigde. Sa takvom danasnjom istorijom, tesko da mozes da se nadas necemu lepom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|