|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Nesaband
S'kim se ja druzim,pa ti si cukundeda,cuj jos 1989 snimano..... Predlazem da ti se hitno promeni status "Doktor Nesa",mislim da s pravom zasluzujes da bude "Prastariks" onaj chicha iz Asterixa i Obeliksa! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | nesaband (14.06.2013) |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Au Neso, bas si me pozitivno iznenadio. Ove stvari od 20 i kusur godina su vrhunski odradjene. Nije mi jasno kako nisam pre cuo ako ste vec izdali kasetu, posto slusam narodnu od malih nogu... Svaka cast na idejama i celokupnom aranzmanu.
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | nesaband (14.06.2013) |
![]() |
#3 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() Ako me zdravlje posluzi mozda cu neke od ovih pesama da ponovo uradim. @Yamahapassion. Izdato je u malom broju primeraka,oko 5.000 kaseta koliko se secam.Mislim da je izdato za Jugodisk ako me pamcenje dobro sluzi.naravno sve smo sami finansirali,odvajali pare,snimili i da ne bese onih desavanja 90-tih taj bend bi mozda nesto i napravio na nasoj estradi.Poslednje sto smo zajedno odradili je bio nastup na fesivalu "Mesam".sa pesmom secer i med.Evo postavisu i taj snimak.Mozda se neko i seca ove pesme. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |