|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
O presvetli Vladiko Pirotski,lepo zboris
![]() ![]() ![]() ![]() Ti kao da imas BK-5,bolje si proucio update od mene. ![]() Sram me bilo,nego opet BK-5 na vrhu postova ![]() Znas ti zasto mene interesuju terce.Ja kad sam ih imao na G800 nisam ih koristio tako da meni licno ne trebaju. ![]()
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
E moj sinko
![]() Sto se updatea tice,realno gledano nikada nam nista novo nisu dali,sve smo mi to imali i ranije,samo mozda ne tim redosledom. ![]() Ja sam ovo ispisao citajuci onaj pdf dokumenat koji objasnjava sta donosi nova verzija OS-a,a BK5 bi sada sigurno svirao samo da je imao isti broj boja kao i GW8 i da mu nisu roknuli 200 do 300 eurica zarade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
E a sta je sve "Bole ucinio za crnog gruju"
![]() ![]() Ima jos nesto novo u updatu ali ne znam cemu sluzi,u Globalu su dodali jos jednu funkciju,mislim za up1 up2 i lower sa opcijama Off- On.To se nalazi odmah iznad userskale opcije.
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
O novom update-u ukratko receno:
-Novi sistem biranja performansi putem numerickih tastera, sada brzo i precizno. -Programiranje omiljenih (Favorite) boja. -Dodate 3 nove boje harmonika! -Pregled "One Touch" boja na ekranu (sva imena boja u OTS sada mozete videti na ekranu). -Brz nacin resetovanja "transponse" funkcije na nulu. -Prikaz i editing miksera "real time" boja ...i brojne ispravke i dodaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
@Morison,koliko favorit boja ima BK-5,Koliko Favorit performansa ima na BK 5.
Meni tu nista nije jasno? Recimo ja kada podesim tih 10 favorit boja na jednom performansu,te boje mi se posle nalaze u svim performansima. Jel ja negde gresim pri postavci ili je tako zamisljeno? Drugo,interesije me kako se pravi favorit performans lista.I to mi nije najasnije i koliko favorit performansa ima?
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Ima 10 favorit boja, to ti je da isprogramiras 10 komada kojim najcesce pristupas. One su ti kao kad uskocis u fabricku boju ali ovde je prednost sto ne moras da je trazis u meniju.
Sto se tice favorite za perofrmanse- to nije novi skup performansi samo je olaksan nacin biranja iz postojecih performanse lista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Ovo mi je definitvno jasno i nisam bas najsretniji sto su to tako odradili.da te pitam jos nesto dok si tu.ranije sam pri promeni performansa ako mi je ukljucen taster OTS imao ukljucen OTS i u drugom performansu a sada mi se desava da kada promenim preformans moram ponovo da ukljucujem OTS.Jesu novim OS tu nesto izmenili na gore ili meni nije u utyliti-u dobro podeseno.Cackam to ceo dan danas ali nikako da namestim.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|