|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 840
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x 76, M3 xpanded, X5D
![]() |
![]()
nije tajna prijatelju...kao prvo naravno da nisam bas mogao da prodjem super s'obzirom da sam uzeo novu pa3x-76 sa garancijom...ali sam to resio po svaku cenu i nisam mnogo razmisljao dal cu da prodjem 100 eur-a skuplje ili jeftinije! Iskreno sam hteo da pobegnem od prokletih lampica na Pa2x i to sto nema prokleto search dugme..i neke druge stvari ali da ne duzim 800 eur sam dao odma i jos 100 kasnije...al sam dobio novu spravu sa garancijom a lako ce se zaraditi i 100 i 200 eur.! Takodje mi je bilo bitno da moja Pa2x bude u odlicnom stanju sto znaci da sam je ...bas se potrefilo da sam je pre toga servisirao...i to mi je jako drago ...iskren da budem jer nisu to male pare i ne bih hteo da tom coveku nesto bude neispravno pa makar to bila i jedna lampica...i drago mi je sto je i on zadovoljan...to ti je danas po meni najbitnije ...a dal sam ispao glup za 100, 200, 300 pa i vise eur-a...neka ...hvala Bogu ...neka bude zdravlja i srece...zaradicemo...oni koji su vredni...a da me neko proklinje sto sam mu prodao neispravnu spravu...hvala lepo! Sad mirno spavam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Najizad prava sprava. Dynacord PSX 1250.... Stara kaila ali očuvana. Dupli efekat, 12 kanala, sve štima i puca. Smorio sam se sa novom tehnikom za malo para ( tipa yamaha emx 312, behringer PMP serije i slično). Kada sam god hteo da malo poteram bass na njima ili se gušilo ili je odmah išlo u pik. Zvuk ovog PSX 1250, me je oduševio a snaga da ne govorim. Radio privatno prvi put sa njom u prostoriji 20 kv. Dva zvučnika ( yamaha 312 sc) dva mica + pilot shure pg30 koji je poznat po mikrofoniji, dve klavijature,... Pojačano da ubija, a mikrofonije ni M. Zvuk perfektan, bass popunjen, gura samo tako.... Oduševila me je. Radio sam i na Dynacordu 600 i na 1200 ( iznajmljivao po potrebi ) i bilo je super, ali ova mrcina od 30 kila koja se nagledala svadbi verovatno više nego što ću ih ja u životu svirati, me je oduševila. Efekti, san snova. Na delay postoji potenciometar koji na sredini meša dva delaya. Prvi je koji odmah posle tona ( glasa) odmah krene sa ponavljanjem čime ispunjuje glas a drugi je redovan na 240ms.... Potenciometar u levo je prvi delay, u desno drugi delay a na sredini naravno oba. Da ne stvaram zabunu, postoji i redovan klasičan delay,... plus drugi poseban efekat za recimo hall.... Ma jedinstveno i vrhunski. Topao zvuk sa snagom pun vagon. Prezadovoljan. Posle ovog teškaša od 30 kila može doći samo Dynacord 1200... drugo ne priznajem. Ubile su me druge miksete sa mikrofonijom i glupostima, visokima i ostalo. Ovde EQ nema. Samo po kanalima, ali je tako lako naštelovati da je to smejurija ( HI, HI-MID,LO-MID, LO ) . Ako konj crkne, oživećemo ga
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|