|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
A mozes li objasniti malo konkretnije o tim midi pedalama?Kako se prikljucuju i postaviti slike od nekih primjera Koje bih mogao koristiti na klavijaturi..Moras da znas da bih mogao samo ako to ide prikljuciti na midi out u klavijaturu,posto mi je midi in koji ima jedan jedini ovaj pa 600 zauzet i tu sam prikljucio harmoniku..Ako te pedale idu u midi out onda nije Problem.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Jedna Midi pedala uvijek ide u Midi In instrumenta kojim treba da upravlja jer ona salje podatke "u Instrument", dakle u midi input instrumenta. Medjutim, to sto ti je taj Midi In zauzet, ne znaci da za to nema rjesenja jer postoje mali uredjaji koji se nazivaju midi spliteri, midi mergeri itd... koji ti omogucuju prikljucenje vise midi uredjaja na jedan midi in ili out. Vjerovatno si mislio na Korg FC5 pedalu. Budi siguran da se ona da vrlo lako zamijeniti. Postoji brdo midi pedala na trzistu koje rade daleko vise nego ta EC5.
Promijenjeno od tranzit (26.05.2013 u 16:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|