|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2008
Downloads: 68
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pa mislio sam na to da li će da zvuči i na sintu kao na demu, a ja lično nemam više dovoljno ni znanja, ni živaca da se time bavim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Najvjerovatnije da ce se cuti kao i na demo snimku. Jedino sto su eventualno mogli da urade da bi poboljsali kvalitet demo snimka, je propustanje kroz leveler ili kompresor i mozda naknadna obrada ekvilajzerom. To sve i sam mozes, uz dodatne uredjaje (koji ne kostaju nkakvo bogatstvo) da uradis i to sa kompletnim soundom svog aranzera. Ljudi kod nas, generalno imaju ogromnih problema sa vrlo jednostavnim uredjajima kojima su u stanju enormno poboljsati svoj sound i to za sitan novac. Kada ce se ta totalno negativna tradicija konacno prekinuti, ni sami Bog ne zna, ama siguran sam da nece skoro. Nemoj ovo da shvatis licno jer ti si samo jedan u masi muzicara za koje je pravi put ka dobrom soundu "velika tajna" obavijena najtamnijim velom.
Promijenjeno od tranzit (23.05.2013 u 00:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Jest stvarno..Mogao bi nam Todorgm stvarno podijeliti taj njegov set ako hoce
![]() ![]() Dodato: Ne bi bilo boljeg poklona za moj rodjendan koji sam pre par dana proslavljao ![]() Promijenjeno od zeljko (23.05.2013 u 03:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|