|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Smajli je zato što ne pravite razmak između " : " i " p ". Nepisano (a možda i pisano) je pravilo da se kada se piše u elektronskom obliku pravi razmak između interpunkcijskih znakova i slova, a i preglednije je tako. A ja sam više mislio na to da nema onih koji skupljaju postove. Inače meni ne smeta što je stavio oglas, kad već mogu da se postavljaju teme sa oglasima, ništa ne menja ako se to stavi i u potpisu. Meni lično smeta kada se u potpisu citiraju drugi članovi i time ismevaju, ali to sam samo ja.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ja ne pricam da li nekom smeta ili ne.To je licna stvar,recimo,meni ne smeta,ali pravila su pravila,ja na to ukazujem.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Pa1x je stvarno mocna sprava,ja imam verziju pro 76 keys,opasna je spravam.Nemoj to da ti bude problem sto imas 32 MB,sta rade ljudi sa Pa80 sto imaju 8 MB,ili 16,pa opet zvuce bolje nego ja sa 32 MB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Tesko da ces nekoga da ubjedis i ti i tih "10 ljudi" da je PA1X, po pitanju sound kvaliteta, bolji od PA800. Razlika u velicini Sample ROMa, dakle Factory samplova, je ogromna i to u korist PA800. Dok PA1X muku muci sa svojih sramezljivih 32MB, PA800 ROM iznosi citavih 256MB od cega treba oduzeti nekoliko MBa, koji su rezervisani za operativni sistem, styleove i performance. To je skoro 8 puta vise. Pitam se, kako je onda ikako moguce ono sto i ti i tih 10 ljudi tvrdite a uzgred, proizvodjac je isti, DA konverteri su istog kvaliteta a madjionicar nije ugradjen u PA1X !!!!! Ostavimo po strani sve bolesti PA800, u pitanju je samo o sound kvalitet.
Promijenjeno od tranzit (24.05.2013 u 01:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 125
Uploads: 1
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA-80 , Roland-e96
Interesi: Muzika, elektronika, sport..
![]() |
![]()
Jos jedna bitna stvar koju ovde niko ne pominje jeste da muzika dolazi iz coveka a ne iz instrumenta.
Vidjao sam gomilu likova koji ostavljaju publiku "bez" daha sa daleko losijim spravama nego PA1x ili slicno!! Bitno je da (kada su u pitanju klavijature i svi ostali 'pametni' instrumenti ) vlasnik poznaje svoj uredjaj do tancina i ima osecaj tj. sluh da ga "nafarba" kako valja.. Kolega Nordx je pomenuo situacije gde neko sa 8MB RAM-a zvuci bolje nego neko sa 32+ MB RAM-a.. ![]() I ja sam vidjao (slusao) takvih primera gomilu .. Ja sam inace po profesiji elektronicar , znam ponesto o memorijama , konverterima, podsklopovima na kojima se baziraju elektronski muzicki instrumenti... Znam i gomilu osoba koje su potpale pod sindrom "da komsiji crkne krava" - u prevodu "hocu ja vise , bolje , jace... samo 8 MB RAM-A? Ne valja ti to nista.. uzmi ovo .. ono" A muzika je pala u neki sasvim treci plan... Moj pokojni PA80 je bio mocna sprava, u rezervi mi je trenutno neki stari Roland e96 na kome vezbam ali kada je jedan kolega dosao i odsvirao mi kako valja jedno kolce (leva ruka bass, desna solo i to bez greske) na e-96 , zblanuto sam posmatrao sta radi i kako to zvuci - a ja kao muzicar amater ni za 10+ godina to tako "mocno" ne bih odsvirao ni na PA1x , ni 2x .. ni 3x.. ni 10000000x ![]() ![]() Znam i gomilu likova koji su kupili prejake masine i skupljaju im prasinu ili su "fajlasi".. Neko ko istinski voli muziku ne bi trebao previse paznje da obraca na svaki MB memorije ili sl.. Klavijature su sve mocnije, neke su dobra revizija starijih modela, neke malo losija ali dzaba vam sve ako je muzika u drugom/trecem/n-tom planu.. ![]() To je bar moje misljenje. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sleepwalkerbg1 za ovaj koristan post: | veselinovicvs (28.12.2014) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|