|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 32
Downloads: 85
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 42 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
![]()
d-------------g--d
Kao vazduh koji disem d-------------g----d Kao srce sto u meni bije d--------------g--d Toliko ti znacis meni G-----B-------- A tebi svejedno je. d------------------g---d Da si otrov, ja bih te popila d--------------------g---d Da me kunes, sve bi oprostila d--------------------g--d Zbog tebe padam na koljena G-------------------B Jer znam, nisam te preboljela. Refren d----------------F-------- Teci mi kroz vene, tugo moja G---------B----- Ako zelis da ti zivim. d--------------- Teci mi kroz vene, F---------- Jos veceras, G-------------G-------- Pa nek umrem da se smirim.. d---------------F-------- Teci mi kroz vene, tugo moja G-------B--------- Ako zelis da ti zivim. d--------------- Teci mi kroz vene, F--------- Jos veceras, G------------B---------- Pa nek umrem da se smirim ---d Od tebe. Evo otprilike ovako ja sviram Promijenjeno od Vux (19.05.2013 u 20:02 sati) Razlog: greška u akordima |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|