|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Sinoc sam imao priliku da uzivo cujem BK5.
Radili smo svadbu, drugar je svirao BK5 i imao je gore X6. Prijatno sam se iznenadio njegovim zvukom, pogotovo fabrickih balada, rokova i ostalih ritmova. Naravno, pored svega toga imao je i odlicno uradjene user-e. Komotno se moze otpratiti svadba, bez problema, a ko bi rekao, klavijatura izgledom ne odaje tako. Zvuk, odlican, moze da se kaze, Rolandovski - konkretan i jasan. Mislim da ova klavijatura vredi svake pare, i komotno moze da zameni svaki PA korg sto se tice ritam sekcije.
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ta kombinacija BK-5 sa X6 kao solo klavijatura je ubitacno dobra kombinacija,mada i same boje na BK-5 nisu uopste naivne,pogotovo harmonike,duvaci,stringsi itd.Jos kad je ozvucenje kako treba,hmm....ne bih dalje da hvalim instrument na kome radim.
![]()
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ma BK5 generalno ima dobar zvuk ali meni je problem manjak funkcijskih tastera kao i tasteri sa duplim funkcijama.Bio bi red da sad naprave BK8(BK9 61key) kako bi se niz nastavio(G800,GW8 i logicno bi bilo BK8).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (20.05.2013 u 19:59 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Prvo je izasao BK5 pa onda BK3.Ne bi me uopste iznenadio sad jedan BK8!
![]() Ovaj BK9 je vise za "budzovane" ili "kapitaliste" a novi BK8 bi bio za sitnu boraniju poput mene. ![]() Pozz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Eeee bre Vi Piroćanci samo na pare mislite....Batko, nije baš sve u parama....Xexexe
![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
tako je,ima nesto i u novcu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |