|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.03.2005
Downloads: 1112
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Da, zaista nema neke logike, nije stvar niti u tome koliko dugo nije korišten, niti u tome da li je bio u hladnoj prostoriji,jednostavno , nekad upali odmah ekran, nekd nakon 10 sekuni, nekad i nakon minute, a samo jednom mi se dogodilo da se toliko dugo ekran nije upalio da mi je dosadilo čekati pa sam ga ponovno ugasio i upalio i tada je sve radilo...ne znam što da ti kažem, uglavnoj, ne sekiraj se puno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da, i ja sam identicno prosao
![]() ![]() A bilo je to na samoj tezgi, svadba.... bukvalno sam se bio o`ladio ![]() Inace, kako stoji sa ostalim KORG-ovima koji imaju isti ovaj display? I kod njih se javlja ovaj problem ili je ovo "rezervisano" samo za Extreme?
... bolje 5 do 12 nego nijedna posle 1 Promijenjeno od jager (20.01.2008 u 14:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Kod mene je taj Problem na PA800, ali posto imam garanciju cu da ga odnesem u servis i ako je mozda to "normalno" kod par modela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
A jeeeee ... izgleda da je to fabricka boljka .... koliko znam i PA800 ima isti ekran kao i Extreme. Beh, kako je to Korg sebi dozvolio?
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
JA sam imao tri extrema i isto mi se na jednom to desavalo,nekad da nekad ne,sad na ovom je fala Bogu sve ok,ali sam se isto prvi put ukenjao kad je zatajio,lampice svijetle a ono display nista.......probajte koji put calibrirati display!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
E, vidis ... to moze biti resenje .. ja nisam do sada ni jednom radio kalibraciju
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moze i nemora,kalibracija je vise za ispravnost primanja dodira na displayu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |