|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2011
Downloads: 210
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA80 i Korg Studio Cotroller K49
![]() |
![]()
Nisi obratio paznju na post koji sam napisao na stranici 1 u ovoj temi....evo ti jos jednom detaljnije.
-Odes i izaberes ritam, -Stisnes Exit (vratis se na pocetni ekran), -sada ti stoji ono kao sto si i rekao (sa desne strane od cega se sastoji boja a sa leve ono ostalo...), -Sad pritisnes dugme "Trk Select" (nalazi se odmah sa leve strane pored F1...treba da ti svetli crvena lampica kada ga pritisnes, ne znam da li je i na Pa50 tako da svetli lampica) -Sada ti se otvorio prozor u kome imas ispisano koji bubanj koristis, perkusije...Koji bass i ostalo...8 elemenata mozes da imas. -Svi ti elementi koje tu vidis, moraju da se nalaze i u ritmu koji ces da kopiras u svom setu. Kada sve te elemente nasminis na USER u tvom setu i kasnije ih ubacis u style (ritam) koji si odabrao za prebacivanje, tek onda ce da se ritam cuje isto kao i u prethodnom setu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
aha, ima taj track da i svijetli, znam di je moram samo probat, ma procitao sam to ali sam se toliko bazirao na boje da sam jednostavno zaboravio da si pisao o tome, probat cu tako pa cemo vidjet kako ce ici...
Dodato: imam ponovo problem...izavdim ono od cega se sastoji ritam sekcija, ali to nemogu naci...primjer ovo je recimo rumba i od cega se sastoji: JV RUMBA JV PA1X 2, PERC ***** 1, PICK EL BASS 2,AC PIANO MOJ KONCIC, BRAS SECT 2, DARK PAD, AC PIANO e sad ja imam problem, nadem ova prva da (jv pa1x 2 i perc ***** 1) to nadem u programu pod pcg dk skroz zadnje, ali nemogu naci nista od ovog ostalog...u jednom setu mi nece uopce otvoriti ni jedan pcg od 3 do 8, a u ostalima uopce nam ovoga, dok u drugim setovima nemogu uopce nigdje naci ovo...dali to uopce trazim u programu od seta ili gdje?? Dodato: i imam jos jedan problem, ovo sto sam ucitao od bubnjeva kad odem na taj ritam u kojem taj bubanj treba bit, on nije u njemu nego je neki drugi, kako da to promjenim? Promijenjeno od makl (13.05.2013 u 15:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2011
Downloads: 210
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA80 i Korg Studio Cotroller K49
![]() |
![]()
Nemoguce da ih nema, jedino da nisi te ostale elemente ucitao pa ih onda nema, ili uopste ne ides tamo gde se oni nalaze.
Kada si u nekom Style-u i kada pritisnes "TRK. Select" moras da obelezis prvo koji element hoces da menjas pa tek onda kada je obelezen, ides npr. u DK i izaberes neki bubanj koji hoces da ti radi u tom Style-u. Da bi dosao do User DK (bubnja) ides u Program (Performance), stisnes da ti svetli donja lampica i odes u poslednje polje br. 0 (user DK) Ostali User elementi vezani za boje i bass, nalaze se odmah pored u poljima 8 i 9 pored DK. (Takodje mora donja lampica da svetli u Prog. modu). Ako ih nema, nisi ih ucitao ili nisu pod istim imenom snimljeni. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio max93 za ovaj koristan post: | makl (22.05.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|