|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Nervira me sto mi se desava da kad ucitam neki ritam pojedinacno iz drugog seta se desi da zamrznu dugmici i poslije ni tam ni vam.Sta god pritisnem ne reaguje.Da li je to sad zbog tog ritma ili neceg drugog?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Zeljko, usao ti virus
![]() Salim se malo, meni se to nikada nije desilo, a dosta sam ritmova kopirao
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Onda mora da sam zezno onim globalom hehe..Kako da sad instaliram fabricko stanje?Tj.global od Pa 600
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]() Citat:
Dešava se kada ubaciš ritam koji po default-u krene da očita adrese soundova ( drum, bass, perc, acc...) a na postojecim adresama tvog seta je nešto sasvim drugo, a uz to ukoliko ritam za prelaze (fill ) i variacije vuče različite drum sekcije, onda to zna da ga zbuni, tj da nemože da učita sve odjednom. Jednostavno , na mestu gde je recimo bila semplovana konta, on u tvom setu naiđe na sempl koji je pet puta veći po memoriji ( mb ).... Ali kada poređaš sve kako treba iz tvog seta što se zvukova tiče u taj ritam i memorišeš tako, neće nikada više kočiti i praviti problem. Bar bi trebalo da je tako....
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (08.05.2013 u 11:49 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Radio sam Factory restore vec 3 puta i uvijek isto..Ne desi se odmah ali kad ucitavam i mjenjam boje pocne da ludi i ponekad zaglavi..Jbt katastrofa ne mogu da se snadjem niscim..Hocu da zapamtim Style i boje kako sam ja napravio a ono sledeci put opet isto sve kako je bilo sve boje opet stare na onim dugmicima Sts 1 Sts 2 itd.Kako tu mjenjam boju i kako da je zapamtim kad sledeci put upalim taj ritam da budu boje slozene kako sam htio?
Ketron je bio laksi za podesavanje registracija a ovdje nikako da se snadjem kako sta hehe Promijenjeno od zeljko (08.05.2013 u 12:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]() Citat:
Memorisanje preformansa: Isti postupak samo u padajućem meniju prva stavka ,,write performans" Memorisanje STS-a boju koju trenutno sviraš - Shift+STS ( 1 2 3 ili 4 ) i istu si memorisao na tu poziciju za taj ritam. Imam veoma dobar set koji u sebi ima komplet ( dmx, live i sve sto je sto se kaze odlicno) puno toga u jednom setu . Uploadovacu ovde pa ga skini. Naglasicu da je Set Pa800 za Zeljka. Mogu ti poslati global sa mog Pa600 koji je perfektno sređen.... I naravno od Pa600 je, takođe imam i factory resourses pa600 sa njihovog sajta. Ukoliko ti je nešto potrebno javi se na PVT Pozz
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio rolandx za ovaj koristan post: | zeljko (09.05.2013) |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Posalji mu global tvoj resice probleme
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
ovo se i meni desava na pa600.da mi neradi ili fill 2 ili start ,ponekad cak donji deo dugmica ili gornji deo se zamrzne,pa moram gasiti.isto sranje kao na pa800,samo neki problemi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
![]() |
![]()
Vrati druze klavijaturu na fabricko stanje i nemoj vise ucitavat Global,samo ucitaji ono drugo u setu..Kod meine se i danas desilo kad sam brisao ritmove iz setan koji mi se ne svidjaju da ostane neko brujanje ali ode za jedno 2 do 3 Minute samo ili kad ugasim i ponovo upalim klavijaturu...Zar ne smem da brisem ritmove iz seta i boje ili kako a da se nesto ne zezne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]() Citat:
vracao sam je u fabricko stanje ali i dalje isto.nedesava mi se to uvek.nekad je upalim nece Fill 2,nekad nece Start/stop.ili mi se ukoci kao prosli put na svirci pustao sam na pauzi preko klaviature MP3 neke pesme i kad sam hteo da sviram stisnem Style play i tu mi se ukoci i nista nije radilo pa sam morao da je gasim in upalim.posle toga sve u redu. Dodato: Znali mozda neko zasto mi se na pa600 u nekim bojama cuje kao Sustain kad odsviram neki triler.? Promijenjeno od gogile (19.05.2013 u 01:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gogile za ovaj koristan post: | Todorgm (19.05.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|