|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Slozili smo se!Ja sam ocenu klavijature dao po svom misljenju!Znaci mi ne sviramo sa aranzerima u operama vec se zna gde radi ciljna grupa kupaca takvih sprava!Svi smo uglavnom u diskotekama gde je uvek zaamraceno,puno dima,stalno se premestamo sa insturmentima,cas ovamo-cas onamo i mislim da korg za 2000 evra je mogao da ponudi malo vise na aranzeru kao sto je Pa 800,otezane dirke.malo jacu plastiku,profesionalniji dizajin itd...A ne da posle svakog transporta gledamo oziljke i razmisljamo kako da zeni drmnemo lak za nokte i iskoristimo ga za vidanje rana nase klavijature
![]() ![]()
#2 |
Godfather
|
![]()
Samo cu kratko...
@tranzit Rosegarden za podrzava VST i DXi, tako de ne mora niko nishta da pishe... ![]() Ovo je samo jedan od primera... Ni ne slutish koliko stvari za linux ima gotovih. Samo ih treba pronaci. Uz to su sve open, tako da mozesh da ih modifikujesh kako god zelish. Naravno, ako znash... ![]() Kraj poruke! ![]()
Favoriti |
Oznake |
g70, pa800, probao, tyros2, uporedio |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|