|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Sto se tice biranja performansi, zaboravlja se da mozemo imati vise performance listi, pa zasto gurati u jednu listu 143 performansi (iako moze 1000), valjda je lakse organizovati po zanrovima, temi u nekoliko listi do kojih se jako jednostavno i brzo dolazi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ne znam kako se menjaju performans liste, i koliko je potrebno pritiska dugmeta/ekrana za to, ali ovo su cu sad reci je neko moje razmisljanje. Ako mi padne na pamet da odsviram "Volim brate Sumadiju" sa Zurlom koja nije u STS-u, hocu to da uradim. A ne da slazem klavijaturu za programsku svirku, jer to ne radim. Sto manje pritiska dugmeta/ekrana" do promene zeljene boje, to bolje. Na Korg-u je to odlicno smisljeno. U bilo kom trenutku, bilo koju od 320 performansi mozes pozvati sa jednim, dva ili maksimalno tri pritiska dugmeta/ekrana. A 2400e za BK9 i Ipad, mnogo je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|