|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Tu nema previse nagadjanja. Za smetnje je kriva konfiguracija (i hardverska i softverska). Kao prvo, zasto radis na desktopu sa XP sisemom, sve nove Audio karte su kompatibilnije sa Win 7 i 8 nego sa XP-om, XP sramotno slabo koristri resurse konfiguracije. Osnovni uzrok za tvoje probleme je ipak slaba performansa kompjutera. Povecaj latencu (sto naravno nije rjesenje) da bi i sam vidio da je ovo sto pisem istina. Da opet ponovim jer nisam stekao utisak da si me poslusao, veoma je vazno da na tom Laptopu ako radis na Win Vista, 7 ili 8 onda u Device Menageru zamijeni FW Driver karte (bez obzira sto je sa TI Chipom) sa Legacy FW driverom. Bilo bi dobro da popises komponente kompjutera, mogao bih daleko vise da ti napisem i obavezno instaliraj i na taj Desktop Win 7 (ako procesor dozvoljava obavezno 64 Bit).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ajd ponovo... ne citas sta pisem, tako necemo stici nigdje:
Citat:
Citat:
Citat:
Konkluzija: Laptop je slabe performanse za Audio rad (ne brini, to je 99,9% laptopova). Desktop je pod XPom, mijenjaj i uradi ono sto je gore napisano. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|