|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama znam da nije Gola (ogolio bi novcanik da se zaletis da je kupis). Dobar je taj Morino V, a to obavezno uradi, taj majstor zna sta prica, Morino se da zestoko srediti, imao sam davno jednog, isto tako sa dobrim "tune up", nije bio daleko od italijanskih Harmonika, mada je ionako prvu seriju Morina V radio italijan i u njima su bili italijanski faseni. Ne znam koje je godiste taj tvoj Morino ali se cuje bas kao da je iz te prve serije. Nemoj da bi slucajno propustio to da uradis, steta bi bila za harmoniku jer je i na cijeni a i vrlo vrijedna. Aktuelni modeli Morino V idu i do 10.000 eura. pogotovo De Luxe verzije sa tzv. "Winkelbass-Stimmstock" prosirenjem, koje daje zestoke basove. Jos ako je ta tvoja "S" verzija (sa duplim Cassottom"), ne daji je ni za zivu glavu.
Promijenjeno od tranzit (18.03.2013 u 15:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bas cu da pogledam tacnije o kojoj se harmonici radi pa javim,samo znam da sam je prije 20 godina platio 10.000 maraka.
A sada jedna koju sam sada na brzinu usnimio,malo zezanja ![]() http://kiwi6.com/file/1od27au215 http://k007.kiwi6.com/hotlink/1od27a...ajebancija.mp3 Promijenjeno od zeljko (18.03.2013 u 16:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
TOOOOOOOOO ZELJKO predje ti nama u zabavnjake hehehehe.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama rocker i to hard
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Tranzit na racunu koji imam kad sam kupio harmoniku 1999. pise samo da je Vorfürmodell zato je bila malo jeftinija:10.000 maraka a ja mislim da su u to vrijeme inace bili i skuplji ti modeli..Jos pise kako sam rekao Morino V bs.E sad da li ima duplu kabinu ja neznam i koje je godine isto neznam,ali mislim da je to stariji model,a sto se tice kvaliteta i sad je kao da sam je tek kupio jedino sto su ovi registri popucali.
Kad je jednom bio ovdje kod mene nas clan Zdravkomarija i donio neku guerini.Meni se vise svidja moja sto se kvaliteta tice nego njegova i bolje je moja ocuvana..On kaze da se radi o nekom sonder modelu guerinija..Malo sam je probao i sto se tice zvuka nije losa ima malo mekse registre tj tonove od moje ali mislim da je zbog toga sto je cetveroglasna a moja jwe petoglasna,pa je i zbog toga najvjerovatnije grublja. Promijenjeno od zeljko (18.03.2013 u 20:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Zeljko,ja sam svoju prvu tezgu na ozvucenju svirao Hohner harmoniku i to sam je iznajmio od starijeg kolege za pola svoje zarade.Ne znam koji je model bila ali znam da je umesto kabine imala neku vrstu zavese ispod dekle a koja se otvarala i zatvarala pritiskom na jedan od registara.Zvuk nije bio los za neko moje tadasnje poimanje kvaliteta ali klavijatura je bila super-brza,mekana,ma milina...
Lepi su ti ovi snimci,pevanje profesionalno a "armonikche" za sevdah i svoju dusu. ![]() Pozdrav druze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!