|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bas me interesuje kako bi mi vi odsvirali pjesmu ali odmah koju bi vam ja zatrazio u tom momentu uz klavijaturu ili sve jedno uz harmoniku bez orkestra po notama a da je prije toga mozda niste nikad culi niti uvjezbali a sve stoji u notnom zapisu kako se svira i nema vremena za vjezbu...Ako stvarno ste to sposobni da uzmes note i odmah sve odsviras kako treba onda kapa dole...Ja sam isto rekao da nebih bilo lose da se poznaje muzicka teorija i sve sto se uci u muzickim skolama note itd..Ali neko ko nema sluh za muziku dzaba mu note kad nezna da prati pjevaca kako treba i svira jedno a pjevac pjeva drugo..Pozz
Promijenjeno od zeljko (08.03.2013 u 22:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
u principu koju god zelis pjesmu cu ti odsvirati,trebas samo izabrati instrument. Meni to nije problem. Ali svejedno bi volio da mogu citati note kao novine. Kao neki moji prijatelji,nije to bauk.To se nauci . Eto,ja nisam to savladao do kraja...i malo mi je zao zbog toga... Postovano sa mobilnog uređaja Dodato: Citat:
![]() Postovano sa mobilnog uređaja Promijenjeno od romario (08.03.2013 u 23:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma pusti Nenada nego hajde ti meni ovo odsviraj ovako i ja ti posaljem 50 eura na racun,a koje ces instumente svirat prepustam tebi da izaberes
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Bj9YSbvN4Mc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Momak previse sarkazma ima u tvojim postovima a nisi imao dovoljno vremena da upoznas ljude sa kojima polemises jer si prilicno nov na forumu. Spusti malo loptu na zemlju i pokusaj da budes dobar kolega. Promijenjeno od tranzit (08.03.2013 u 23:56 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Početnik forumacije!
![]() |
![]() Citat:
Ako je "sarkazam" iznošenje svog ličnog mišljenja, zapažanja, stava ili bilo koji drugi oblik komunikacije. Koja se kosi sa stavovima drugih ili same većine. U redu. Onda je on prisutan u mojim postovima. Citat:
Ako pod izrazom "dobar kolega" podrazumevate ćutanje i odobravanje svakog napisanog posta. Onda se unapred izvinjavam. Što i ubuduće moram biti "loš kolega". Dodato: Po čemu si ti zaključio da ja nisam za tih 10 godina naučio svirati? Na osnovu čega si došao do tog zaključka? Kako ti možeš znati to? Za tvoju informaciju. Tada, u tom periodu, sam svirao slobodno mogu reći odlično. Stotine i stotine pesama sam znao odsvirati u svakom trenutku, bez ijedne greške. Svaku sam napamet znao. Note sam koristio samo dok ne naučim neku. Kada je naučim napamet prelazio sam na drugu, treću... itd. Promijenjeno od RNenad (09.03.2013 u 01:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ti si, cini se vrlo dobro raspolozen za prepirku ali... to ovdje slabo prolazi. Izgleda da ne shvatas pojam sarkazma, pa da budem malo konkretniji, sarkazam = teska ironija, a zar nije sarkazam tvoj post koji sam vec naveo ali cu ga ponovo citirati:
Citat:
"Dobar kolega" nikako ne znaci da treba bezuslovno da potvrdjujes i odobravas vec, pored ostalog, da se prema ostalima odnosis kolegijalno i sa duznim respektom i onda kada nisi saglasan sa njihovim misljenjem. Ne prepiri se dalje potpuno bespotrebno jer ce to naici samo na negodovanje a ti biti deklasiran radi par nepromisljenih postova. Ovo je mjesto gdje ljudi pomazu jedni drugima a ne mjesto za totalno suvisne prepirke. Ko god se do sada ponasao na slican nacin, vrlo brzo je uvidio da to tako ne ide, siguran sam da ces i ti, ukoliko nastavis istim tonom... i imaj na umu, ovo nije mjesto za samohvalospjeve i samodokazivanje. Mene bi bilo pozeljno da izostavis u daljoj prepirci (jer ovo se ne moze nazvati diskusijom) posto ni ja tebe necu nijednom, ni uvrijediti, niti omalovaziti (ti si to samnom vec uradio, gornji citat) a nisi ni svjestan koliko ti eventualno mogu biti od pomoci. Ponekad treba pogledati profil i rad na forumu ljudi sa kojima diskutujes !!!!! Promijenjeno od tranzit (09.03.2013 u 01:48 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Cisto jednu paralelizaciju da napravim kako se ulazi u temu a kako se izlazi
Citat iz prvog posta: Pa otkako je cuo misljenja: Vredi li dalje pisati i dokazivati se?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Znam ja odlično, značenje reči "sarkazam". Ja se ponašam sasvim normalno. Upravo onako kakav sam inače. Bez ičeg izveštačenog u sebi. Sa dužnim poštovanjem se obraćam onima koji i zaslužuju to, od strane mene. Od samog početka sam nastojao izgraditi takav odnos sa svima. Ovde sam sa razlogom, koji je u ovoj temi i svima već dobro poznat. Ne da se prepucavam. To mi namera nije bila. Samo branim svoj stav. Ma koliko to zvučalo ispunjeno sarkazmom ili bilo čim drugim. To je jednostavno tako. Većina vas ima svoje tvrdnje i stavove. Koji su vam dozvoljeni. Sa druge strane meni se to pravo osporava. Kako se iznosi, nemam pravo. To je i navedeno u nekom postu. Navodno, nisam merodavan. Samo sam običan početnik, koji nema pravo savetovati druge početnike. Da ne nabrajam dalje. Bilo bi suvišno i bezpotrebno. U startu, na samom početku, se iznose prve kritike i optužbe. Naravno da nisam imun na iste. Prvi nisam započeo ništa i to mi namera nije ni bila. Zna se o kome pričam. Kao što sam već i rekao pre. Na samo jednu moju rečenicu su se nadovezali mnogi. Naglasio sam jasno, da ova tema nije namenjena tome. Nastavilo se i dalje sa tim. U redu, prihvatam to. Odgovaram na poruke. Verujem da je i to problem. Uostalom, i na moje ime se prepisuju neistine. Jednostavno, to izgleda da funkcioniše tako. Što se samohvaljivanja tiče, a da je vezano za mene. Zaista je i sama pomisao na to smešna. Sa čim bih se to hvalio ja? Hvaliti se prošlošću je ravno kao hvaliti se nisačim. Od prošlosti se ne živi, niti u njoj. Možda se neko drugi hvali, ali to već i nije moj problem. Da, profil ničiji ne gledam. Nemam naviku tu. U svakom može pisati sve ili nipta. Sasvim je svejedno to. Jednostavno mogu i ne moram verovati u to što piše. Iz tog razloga i ne čitam. Dok samu ličnost osobe te nastojim prozreti na osnovu njegovih/njenih reči i dela. Kroz poruke, kako upućene meni, tako i drugima, a ne na osnovu opisa i informacija koje u profilima pišu. Sve u svemu, mislim da sve ovo ide u nedogled. Vi ćete svi pisati, a ja odgovarati. Reč na reč i gde nas to vodi? U jedno ogromno nigde.
Dodato: Ova tema je otvorena za nešto potpuno nevezano za ovu trenutnu diskusiju ili kako neki nativaju raspravu. Na početku jesam zatražio profesionalno mišljenje. Pri tom smatrajući da ću i dobiti isto, isključivo od onih koji i spadaju pod tu grupu. Vremenom su se u temu uključili i oni članovi koji se muzikom ne bave profesionalno. Bilo to iz hobija, amaterski ili nekog drugog razloga. Tako da nikako svi ne mogu spadati u tu kategoriju. Pošto su se i sami izjasnili o tome. Tako da je od tog momenta i moje mišljenje promenjeno. Pošto se moja tadašnja očekivanja nisu obistinila. Što meni nikako ne smeta, ali svakako ne mogu sve ubrojati u to. Iz neznanja na početku jesam, ali sada, kada sam bolje upoznat sa činjenicama, svakako ne mogu. Toliko o mojim citatima. Promijenjeno od RNenad (09.03.2013 u 02:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|