|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2012
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa80
![]() |
Ja ovde ne cujem bas nigde.. Svirka i nije tako losa.
Poz
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Vredan član društva
|
I ja nisam cuo basa uopste, jer sam snimao samo iz lefta, i moguce da je tu propao bas, kupicu danas drugi kabl pa cu da snimim nesto, hvala ipak kolega na komentaru...pozdrav
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Desna ruka je odlicna kao i uvek i leva sto se tice akorda (ti znas da o tvojoj svirci mislim sve najbolje), ali ajde molim te uzmi kabli i snimi ovo lepo....Desna ruka sve extra, a aranzer sekcija, pa kao da je neki Korg iz metalnog doba....Nista se zivo ne cuje aranzer....Bas-a nigde nema, kontra gitara mnogo brlja, drum takodje....Znaci, uzmi onaj kabli kao sto sam/smo ti rekli, i bice mnooogo bolje, jer kad sam dolazio, znam kako ti se cuje Pa800.....Dobro je sredjen, samo taj kvalitet, zvuk i sredjenost prenesi na je*ena 2 kabla....Nisu ona skupa.....Nikakva uvreda ili nesto slicno....Nemoj da shvatis pogresno, nego uzmi taj kabli da sve bude 93480293 puta bolje....Uverices se i sam u to....Pozdrav i sve najbolje zemljak....Vidimo se
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (08.11.2012 u 22:14 sati) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Vredan član društva
|
Evo neka rumba(ne zamerite na greskama, nije bio moj set u klavijaturi, samo sam probao rumbu, pa su se greske desavala kada sam trazio boje), Pozdrav i komentari dobrodosli...
Promijenjeno od negovan90 (29.01.2013 u 20:08 sati) |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Vredan član društva
|
Zar nema u postu hark player i Rumba ?
Dodato: Evo neka rumba(ne zamerite na greskama, nije bio moj set u klavijaturi, samo sam probao rumbu, pa su se greske desavala kada sam trazio boje), Pozdrav i komentari dobrodosli... Promijenjeno od negovan90 (29.01.2013 u 22:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Vredan član društva
|
Ne znam za vas, ali oni prvi snimci meni zvuce dobro, lepo odsvirano
Ova zadnja rumba je takodje korektna, moje misljenje je da je ritam mogao biti malo jaci ili da su solo boje (konkretno mislim na onu prvu sa pocetka snimka) bile malo tise, ali opet kazem moje misljenje Pozzz
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Vredan član društva
|
U pravu si kolega, na ovom zadnjem snimku je ritam nekako tih, ali to nije bio moj set, stavicu ovu istu rumbu sa mojim bojama, i snimicu i jos neke snimke pa recite misljenja...Pozz
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Vredan član društva
|
|
|