|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Svi aktuelni Presonus Interfacei, ukljucujuci sve FireStudio i sve VSL modele (a i najnoviji Studio Live mikser) imaju potpuno ista XMAX mikrofonska predpojacala, koja spadaju u najkvalitetnija iz svog cjenovnog segmenta. Veoma neutralan i linearan sound, neopterecen nepozeljnim frekventnim izoblicenjma, sa odlicnim S/N ratiom. Jednom rijecju u paketu je sve ono sto je potrebno za studijski (i Live) rad na prilicno visokom nivou kvaliteta. Presonus je inace poznat po svom izvanrednom cijena/kvalitet odnosu. Cijene Audio Interfacea konkurentnih proizvodjaca, koji su u kvalitetu Presonusovih, su bar za trecinu vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Pratim temu i moram se malo umješati. Pretpostavljam da je Alekso sve dobro spojio i da tu nema problema. Gotovo sam uvjeren da njegov "problem" leži u ovom citatu koji navodi Tranzit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Vrlo moguce, Casper... imao sam i to na umu... mada, nikada mi nije moglo biti jasno da ljudi koji se bave muzikom se toliko slabo snalaze sa zvukom. "Cuti" taj zvuk je definitivno dar koji covjek ima ili nema, to se na da nauciti ali ukoliko nedostaje onda ga ne treba na silu pokusavati dobiti. I pored toga, ipak mislim da je u pitanju "tehnicka" greska, tipicna za pocetnike u domenu Audio Interfacea, pogotovo aktuelnih, koji dodatno imaju i svoje DSP miksere i efekte. To je gomila novih i nepoznatih stvari i potrebno je izvjesno znanje i iskustvo da bi se sa tim izislo na kraj. Pogledaj samo prvi post ove teme, mislim da ce ti sve biti jasnije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ovaj demo snimak sto cu postaviti sada postavi i ti samo pazi tvoj snimak tranzit treba da bude 5 klase iznad mog snimka u suprotno ako nije tako ondak ti i daje pricas i lazes
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Momak, ne vrijedjaj, puno sam stariji od tebe da bi samnom tako razgovarao, a pogotovo sto ja tebi nista slicno nisam rekao, niti bih rekao. Nadam se da ce administracija da vidi ovaj tvoj post. Od mene, samo jos jedno: sram te bilo !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 09.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
http://www.*******.com/music/Rae7sSes/forum_pijane.html
evo link demo snimka, pesma Leksington benda - Pijane usne, snimano na Soundcraft M8, gitara i vokal, nista specijalno miksano, direktno sa miksera .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Meni se jako svidja kako zvuci snimak svirka i pjevanje,samo nije uredu da razgovaras sa Tranzitom tim tonom...Druze ne treba diskutovati uvrjedljivim nacinom i svi ce te bolje razumjeti..Sto se tice dema super..Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mogli biste se Alekso malo konzultirat s pravilnikom i nacinom na koji razgovarate sa starijim clanovima. Inzistiram da proucite pravilnik, da ne bismo mi iz administracije bili krivi za probleme koji bi mogli nastati.
![]() |
#9 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
ja ne znam sto vi uopste raspravljate sa clanom @aleksom,takvima uopste nije mesto medju nama i ja bi licno takve clanove ignorisao.
Mozda decko ne zna pravila foruma a ako ih ne zna onda je to njegov problem i treba biti adekvatno"nagradjen" za svoje pisanje.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|