|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Mislio sam na semplove buzukija, tambura i ostalih boja, zatim Balkan drum kit. Dakle moguce ih je ubaciti u neki ritam koji je van Balkan Pack-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.02.2007
Downloads: 326
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Prvo pozdrav svima ovdje u forumu nije me dugo bilo pune 4 godine kako sam presto da se bavim hobi muzikom a posto me je opet nakon toliko vremena minula zelja da se bavim malo iz ciste volje zelje zajebancije kako kod hocete muzikom imam jedno pitanje hocu ponovo da kupim sebi neku veselu masinu (Aranzer) posto nisam u toku dogadjanja imam pitanje u vezi sa ovim novim yamaha masinama mene interesuje psr a2000 i psr s750 eh sad kad ja kupim jednu od ove dvije i ubacim balkan pack moralse posle ubacka seta da se sminka ili sredjuje ili je to sve gotovo da zvuci bas kao na You Tube clip video strasno dobro zvuci i ovaj mali s650 toliko dobro dere da malter odpada hehe
Samo mozda da na vedem da sam prije imao PSR 3000 pa onda PA 500 eto toliko od mene za sad zivi bili |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
Ali ako želiš kombinirati stylove i samplove iz više različiti packova i ubaciti ih u klavijaturu, postoji rješenje. Nije oficijelno od strane Yamahe ali nije niti ilegalno. Postoji besplatni programi na kojema rade entuzijasti. S njima možeš raditi kombinacije stylova i voices iz više packova, na računalu napraviti vlastitu kompilaciju i nakon toga je pohraniti u klavijaturu Ako kupiš Yamahu i ako te bude interesiralo ovo područje javi se na ovu temu pa ćemo pomoći koliko možemo. Promijenjeno od casper (25.10.2013 u 02:35 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.02.2007
Downloads: 326
![]() |
![]() Citat:
Dobro to znam da se moze ubacit samo jedan pack eh sada je meni bitno da li ja moram posle ubacka obradjivat ili ne na video clipu navodno ne ubacit pack i to je to direktno na muziku ides.Kombiniranje stylove iz razlicitih packova to je dobro super stvar a da li ja mogu ubacit neki drugi style da nije iz packa recimo neki namjenski kad smo vec kod stylova sa kojim stylom se svira covjek na uglu ako smijem da pitam pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Sve sto si pisao poslije "ubacka" nije bas razumljivo, to jest nisam siguran sta bi ti u sustini zelio. Napisao ti je casper da je moguce kombinovati Styleove, tako da je moguce uvesti cak i "namjenski kad smo vec kod stylova", sa kojim moze da se svira cak i covjek na uglu. Aman... aman...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Bilo bi mi lakše da ponekad koristiš točku. ili zarez, ovako je malo nerazumljivo
Naravno da možeš staviti vlastiti style pored onih koje imaš u klavijaturi i koji su unešeni iz pack-a. Ne trebaš ništa podešavati nakon ubacivanja packa, to je kao da ga imaš tvornički postavljenog u klavijaturi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2014
Downloads: 0
![]() |
![]()
Probao sam A2000 i dobro se raspitao o njoj, baš zbog Balkan Pack-a. Istina je da bubanj iz Pack-a zvuči šturo i tanko, ali kada se ubaci fabrički, verovali ili ne, klavijatura zvuči skroz dobro. Čuo sam da su te ritmove radili u La Campanelli, tako da me ne čudi što su odlični. Što se tiče boja, ima sve osnovne - harmonike, frulu, klarinet, buzuki i slično, koje, ako ti se ne svidjaju, mogu da se modifikuju kroz efekte u klavijaturi. Sve u svemu, moj zaključak je da je za te pare najbolja varijanta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|