|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
Tako sam i mislio... Da li bi uopste Rolandov OS podrzao ovako nesto? Mislim kada se pogleda ovako na slikama deluje izvodljivo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Jeste isvodlivo je, ali ja mislim da ako to planiras da ugradis na roland g1000 je neisplatlivo jer u njemu imas zip drive koji vrlo dobro odradi posao oko ritmova, midi fajlova i td. i jos bolja opcija ti e da umesto dajes pare za ovaj floppy emulator da ugradis hard disk jer je mnogo sigurniji od zip drajva, mnogo laksi rad nego ucitavanje sa floppy ( ili floppy emulator ) i puno brze se ucitavaju ritmovi, skoro i da ne "osetis" kad se ritam ucita
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
Pa hard mi je crkao pre nekoliko dana, pa sam nasao neki koji ne radi, pa sam nasao jos neki koji ne odgovara, pa mi sada stize treci pa ne znam sta da ocekujem... Ti hard diskovi su veoma stari i veoma se tesko nalaze odgovarajuci, sa 50 pinskim prikljuckom, pa se zbog toga razmisljaam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g 1000, usb |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|