|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Casper, probao sam i tako, ali je jednostavno iso file prevelik da bi se mogao narezati na dvd...
![]() |
#2 |
Moderator
![]() |
![]()
Sejo, nisam se ja nesto ni trudio pronaci DL DVD, pitao sam samo u dve prodavnice, i nisu imali. Sve sam se nadao da cu nekako drugacije resiti problem, ali koliko vidim moracu se baciti u potragu jbg.
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Onda si nasao neku preveliku verziju Windowsa koja sigurno ima neke nepotrebne dodatke koji su kasnije ubaceni....Meni je isto ta tzv. "All in one" verzija, ali normalno staje....Formatiraj taj fles i ubaci to sto ti je extract-ovano od .ISO fajla na fles, pa u biosu pod "First Boot device" ili "1st boot device" (sve zavisi od BIOS-a), stavi na prvom mestu USB, a na drugom HDD i idi SAVE & EXIT pa probaj....Sigurno oce....Samo kada ubacis Win na fles, nemoj da ga vadis iz USB prikljucka, nego neka da ti stoji u kompu sve do resetovanja i postavljanja postavki u BIOS-u za BOOT....Znaci, ubaci fles, ubaci extractovano sve na fles, restartuj komp bez vadjena fleske, udji u bios, namesti na 1st boot ili first boot da ti je USB prvi po redu, save and exit, pa probaj onda....Pozdrav
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
![]() |
![]()
@Aca: evo windows mi je na flesu, probacu jos tako kako si mi ti rekao, pa ako uspe uspe.. ali nemam zivaca sad, probacu malo kasnije, pa cu se javiti da li je uspelo.
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Imas Microsoft-ov official tool
http://www.microsoftstore.com/store/...usbdvd_dwnTool skini ovo,daj mu iso putanju ,ubaci flesku,napravice ti 100% boot-abilan usb stick,podesi samo da ti je primarni boot u biosu usb-removable drive,i vozi. ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|