|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Evo i mog prvog posta, jer sam ljut k'o
![]() Elem, navodno izmedju ostalog ce imati 8 audio traka, i ako od Fantoma nista bolje nije imao preuzeti nije trebalo ni to. 8 audio traka aranzeristima treba isto koliko i trece oko u glavi, jedini razlog bi bio da cijena ode nebu pod oblake. Ne vjerujem da su ti Talijani sto rade Roland toliko blesavi ali njihova logika je ocigledno kontra nase, opet samo finansijski efekt. Neki dan sam upalio Fantom i T2 i moram reci da je npr. bubanj T2 prema Fantomu pravi bubnjic ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.10.2006
Mjesto: USA
Downloads: 699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland G1000, Korg Le, XP30
Interesi: Elektronika
![]() |
![]()
KIT?!
Jes' to cuo u baru koji se zove "OPEN" ![]() Ne vjerujem da to "prosirenje" otklanja nedostatke u potpunosti. Ako pricamo o E80 ja bih ga kupio bez cekanja da je manji i laksi u zamjenu za ovog solunca kojeg teglim, ali mi tolika skalmerija od aranzera ne treba. E 80 je van pameti sirok i tezak. Pokusaj da ga stavis na Ultimate Apex ili ako imas priliku pogledaj koliki je samo kofer za E80 i koliko je tezak prazan. Pa ovo je 2008 godina! Da se razumijemo, volim rolandov zvuk, ali sto je previse, previse je. I sad jos 'audio trake' ...ha ha! vijest do jaja ![]() Hoce li posjedovati i automat za kafu, ono sa strane pored "audio recording", dok nesto na brzaka snimis da nakaplje? Ako nekome treba "Multitrack" neka kupi rikorder, a ne da to ufuravaju u aranzer. Ako to ipak bude tako, a tezina ostane ista, vjerujem da ce Roland poceti ozbiljno da gubi trziste. Ili je sudbina svih aranzera da u nekoj daljoj buducnosti postanu samo 'DJ Tools'?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pa i ti lupas cim si napisao nesto!
![]() |
#4 |
KRVAVI
|
![]()
Ma u pravu si i ja lupetam,izvinjavam se ako sam nekog uvredio!
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2008, aranzer, novi, rolandov |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|